30 ärsyttävintä mokaa Facebookissa

Jos vielä käytät Facebookia vuonna 2019, niin älä hyvänen aika tee näitä mokia!

Keräsin Instagramini seuraajien antamista vinkeistä ärsyyttävimmät asiat Facebookissa. Ota opiksi!

Ärsyttävimmät asiat Facebookissa

Murulla ja lapsilla on joka ilta perinteinen ”höpsytipöpsytikutikutipusuhali” <3.

1. Kerron, mutta en kerrokaan, paitsi asiaa tiedustelleelle ystävälleni Pirkolle yv:llä. Kyllä nyt ollaan jännän äärellä! Uudet tuulet puhaltaa! Sairaalassa tutkimuksissa koko päivä! Kyllä nyt suututtaa! Oli kyllä sellainen päivä, että huh huh, mutta ei siitä sen enempää!

2. Kerron kaikille joka ilta, miten ihana perheeni on. Rakkaat tytöt ja pojat siinä hammaspesulla, pusi pusi kultamussukat. Muru tuli töistä ja heti pesemään lasten hampaita ja sen jälkeen se perinteinen ”höpsytipöpsytikutikutipusuhali”, joka murulla ja lapsilla on joka ilta. Onnen tyttö olen! <3 <3

3. Kerron, miten täydellinen elämäni on. Lapset nukkuvat, siivooja kävi tänään, tilattiin matka New Yorkiin vain meille kahdelle ja nyt vähän viiniä ja tapaksia!

4. Kirjoitan kaiken murteella, koska se on hassunhauskaa eikä haittaa, että kukaan ei saa mitään selvää! Voe mahoton paekka ko ol kommeita tyttölöitä.

5. Kirjoitan yhdyssanat erikseen. Yhdys sana virheet menevät tunteisiin varsinkin nais ihmisillä. Johtaa pahimmassa tapauksessa Facebook-kaveruudesta luopumiseen, kun ei vaan kestä katsella sellaista. 

6. Käytän useita pisteitä keskellä lausetta varsinkin tuohtuessani. Nykynuoriso on…… sellaista että lorvivat…. nukkuvat… päristelevät mopoillansa…. sellaista kestäisi….. …. yhtään!

7. Huudan tai kirjoitan kaikki lauseet yhteen pötköön ilman pistettä. EI MINUN NUORUUDESSA TUOMMOINEN PELI OLISI VEDELLYT SIITÄ OLISI JO SAANUT LUUNAPIN MINÄKIN JOSKUS SAIN!!!!!!!! …. JNE JNE SIITÄ SEN ENEMPÄÄ!!!

facebook

Kiitos ryhmään pääsystä, terveisin Hanna.

8. Hyökkään vertaistukiryhmässä toisten kimppuun vaikka olemme saman asian vuoksi ryhmässä. No ei taatusti kukaan voi noin kokea tätä asiaa! Minulla tämä juttu on ollut jo kauan eikä koskaan ole ollut tuollaista!

9. Kiitän ryhmään pääsystä. Kiitos ryhmään pääsystä, terveisin Hanna.

10. Mihin tahansa aloitukseen vittuilen tai laitan vähintään sen emojin, joka nauraa kyyneleet silmissä. Haha!

11. Pidän huolta, että mielipiteeni tulee kuuluviin joka asiasta. No huh huh! Uskomatonta sontaa!

12. Raportoin jokaisen syömiseni ja tekemiseni. Keitin kahvit. Tiskasin astiat.

13. Käyn tökkäämässä kaikkia tökkää-toiminnalla. Töks!

14. Julkaisen postauksia, joissa on pitkä teksti ja lopussa kirjoitus, että jaa tämä profiilissasi, niin nähdään, oletko oikeasti ystäväni ja ovatko oikeat asiat sinulle tärkeitä. Vain todelliset ystävät julkaisevat tämän profiilissaan.

facebook

On kyllä pelkkää paskaa taas!

15. Ilmoitan, että nyt on kavereita poistunut listalta, mutta sinä sait jäädä. Te jääneet olette minulle tärkeitä ja haluatte pitää yhteyttä!!

16. Tägäilen kavereita julkaisuihin, joissa tietyllä kirjaimella alkavat kaverit joutuvat ostamaan minulle kaljan. Maiju, ehdinpäs! Koskas lähdetään vähän rai-rai?

17. Ärsytän tahallani, provoan ja rettelöin. On kyllä karsean näköinen koti, en tuollaista esittelisi! Yök miten lihava!

18. Tiedän kaikesta kaiken ja kerron sen. No ei itse asiassa se mene kyllä noin vaan näin…

19. Kehuskelen, mitä tein ystävieni kanssa juhlissa, joihin Fb-ystäviänihän ei kutsuttu… Maailman rakkaimmat ystävät koolla! Tarvitsen elämääni vain teidät! 

20. Kerron fiksuuteni aprillipilan huomatessani, vaikka julkaisun alla lukee jo 200 kertaa aprillia. Aprillia, syö silliä, juo kuravettä päälle!

21. Kommentoin lukemalla vain otsikon tai ensimmäisen rivin. On kyllä pelkkää paskaa taas!

22. Uhriudun kaikesta. Minä se olen niin väsynyt ja sairas ja pienet lapset ja lapsenlapset hoidettavana. Hyvähän se teidän on!

facebook

Lomalle lompsis! Jätän sosiaalisen median lomani ajaksi tauolle.

23. Luen, mutta kommentoin vain parhaille kavereilleni, en sinulle.

24. Kirjoitan kaikkialle seuraan-kommentin. Seuraan!

25. Onnittelen nimipäiväsankareita ja synttärisankareita omalla sivullani enkä sankareiden sivuilla. Onnea Riitta!

26. Onnittelen tai suruvalittelen asiasta, jota henkilö ei ole itse kertonut Facebookissa. Onnea Sanna ja Simo, teille on syntynyt pieni poika tänä aamuna! Lue: Älä huutele Facebookin seinällä toisen yksityisasioita!

27. Tykkäilen toisten kirpputorijulkaisuista, mutta en varaa tuotetta. Peukku!

28. Hupivarailen, kyselen miehen mielipidettä, en koskaan vastaa yv:lla, teen oharit ja myyn itse kalliilla roskaa kirppisryhmissä.

29. Ilmoitan sometauostani. Lomalle lompsis! Jätän sosiaalisen median lomani ajaksi tauolle. Oikein aurinkoista kesää kaikille!

30. Ilmoitan suurieleisesti olevani pettynyt ryhmään tai koko Facebookiin ja poistuvani nyt. Parhaassa tapauksessa ilmoitan poistuvani parin päivän päästä, jolloin annan vielä kaikille mahdollisuuden jäähyväisten jättämiseen. Olen pettynyt tähän ryhmään. Miten tästä pääsee pois?

Lue myös

Älä huutele Facebookin seinällä toisen yksityisasioita!

Kommentit

4 kommenttia
Hanna Maaria, Yli pyykkivuorten

Haha, ihan mahtavaa! 😀

Avatar

Listaan voisi vielä lisätä, että viime vuotiseen jo päättyneeseen kilpailuun/arvontaan joku vielä kommentoi ”mukana”. Tai jos on arvonta jonka säännöissä lukee ”tykkäämällä tästä olet mukana” ja sitten jonkun pitää vielä kommentoida sinne erikseen että mukana.

Hanna Maaria, Yli pyykkivuorten

Joo! Ja että kommentoi kertomalla minkä näistä tuotteista otat ja joku kommentoi vain että mukana. Arggg!!

Avatar

Sun listalta puuttui yksi oma suosikki-inhokki. Omien julkaisujen tykkäys 😀 se on jotain sellaista, mitä en vaan tajua.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä