Blogin luetuimmat postaukset kautta aikojen

Blogini luetuimmat postaukset yllättivät jälleen kerran itseni. Bloggaajakollegani Mutsis on -Emilia haastoi minut kertomaan, mitkä kymmenen postausta ovat blogini luetuimmat.

Muutaman kohdalla yllätyin! Oletko sinä lukenut jo kaikki nämä postaukseni?

10. Kymmenen vinkkiä, joilla koti pysyy siistinä

Keräsin postaukseen kymmenen helppoa vinkkiä, joilla koti periaatteessa pysyy siistinä. Meillä on kolme siistiä huonetta yleensä aina: olohuone, keittiö ja meidän takkahuone-makkari. Kaikki muut talon huoneet ovatkin sitten oikeastaan aina jonkinlaisessa kaaoksessa. Varsinkin lastenhuoneet…

Tätä postausta on luettu noin 14 000 kertaa.

Blogin luetuimmat postaukset

9. Tältä näyttää kolme lasta synnyttäneen maha

Kolme raskautta, kolme isoa mahaa. Venynyt maha, joka turpoaa tällä hetkellä IBS:n takia kaikesta, mitä syön.

Minulla on viha-rakkaussuhde mahaani. Näytin blogissani, miltä näyttää tavallisen naisen maha. Haastoin muut mukaan, ja some räjähti. Tai jos ei räjähtänyt, niin ainakin kymmenet naiset eri Fb-ryhmissä lähtivät #mahahaaste-tempaukseeni mukaan ja näyttivät mahansa.

Tätä postausta on luettu 15 000 kertaa.

Blogin luetuimmat postaukset

8. Lasteni isä on elinkautisvanki

Sain suuren kunnian kirjoittaa lukijani kipeän tarinan. Kirjoitin tarinan lopulta jutuksi Kaksplus-lehteen.

Lukijani mies on elinkautisvanki. Kirjoitin, millaista on tehdä vauvoja vankilan perhehuoneessa ja elää epävarmana siitä, koska mies pääsee vankilasta pois.

”Katrin” ja ”Jarkon” tarina on luettu blogini kautta 15 000 kertaa.

elinkautisvanki

7. Tupakka ja viisi muuta faktaa minusta

Bloggaajien haaste, johon vastasin jonkun haastettua minut, on luettu 16 000 kertaa. Rehellisesti luulen, että tämä postaus on ollut jotain paljon luettua postausta seuraava postaus, joten moni on jäänyt lukemaan tämänkin.

Blogin luetuimmat postaukset

6. Näiden syiden vuoksi sisarukset tappelevat

Sisaruksethan tappelevat. He tappelevat kaikesta. Ehkä pahinta on, jos sisarus katsoo toista tai toisen ikkunasta ulos tai hengittää.

Tätä postausta on luettu 17 000. Postaus on saanut pikkusisarukset Näiden syiden vuoksi sisarukset tappelevat kesälomalla ja Näiden syiden vuoksi sisarukset tappelevat jouluna.

Blogin luetuimmat postaukset

5. Ystäväni tarina: Lapseni ottamasta valokuvasta ymmärsin, että todella painan 148 kg

Lukijani Mari kertoi minulle upean onnistumistarinansa. Näitä Ystäväni tarina -tekstejä haluaisin tehdä paljon. Aika ei vaan aina meinaa riittää näihin, kun näihin olisi ihana käyttää paljon aikaa haastatteluineen.

Marin tarina on luettu 18 000 kertaa.

Blogin luetuimmat postaukset

4. Voi sitä vittuilun määrää, kun laiha jättää pullan väliin

Keväällä 2018 jätin herkut pois ja aloin käydä salilla. Ostin ruokavalio- ja liikuntavalmennuksen. Yllätyin, miten muut pahoittivat mielensä siitä, että en ottanut pullaa kahvihuoneessa.

Tämä teksti on luettu 20 000 kertaa.

Blogin luetuimmat postaukset

3. Näin Curly Girl muutti hiukseni

Keväällä 2019 tuli Curly Girl -metodi. Minäkin lähdin mukaan ja kirjoitin siitä. Tämä postaus on luettu 24 ooo kertaa.

Blogin luetuimmat postaukset

2. Koululaiset jumaliste, nyt äiti opettaa miten puetaan päälle!

Varmaan odotittekin jo tätä postausta. Minä palelen aina. Sisälläkin aina ja kesähelteellä, kun tulee varjo. Lapset eivät palele koskaan. Niinpä me olemme pahasti törmäyskurssilla, koska lapsethan eivät osaa pukeutua, ainakaan minun mittapuullani…

Kun julkaisin tämän postauksen ensimmäisen kerran, sitä jaettiin valtavasti. Opiskelukaverini kertoi, että yläkoulussa, jossa hän on opettajana, oli joku opettaja lukenut sen jopa aamunavauksessa. Vau!

Lukukertoja tällä postauksella on lähes 35 000.

Blogin luetuimmat postaukset

1. Curly Girl Method pähkinänkuoressa

Ehdottomasti luetuin postaukseni kertoo, mistä Curly Girl -metodissa on kyse. Tämä postaus on luettu huikeat 61 000 kertaa! Suomi sekosi kiharoista!

Blogin luetuimmat postaukset

Oliko tässä sinulle tuttuja postauksia?

Kommentit

2 kommenttia
Hanna Maaria, Yli pyykkivuorten

Ei kun mähän haluaisin piikkisuorat. Ehdottomasti! Nämä on vaan niin surkea välimuoto ja huonossa kunnossa vuosien suoristamisesta, että kokeilen tuota metodia. If you can´t beat them, join them.

Avatar

Mua nauratti noi kiharapostaukset. Itsellä hiukset kihartuu, vaikka muuta yrittäisi. Kihara on semmosta isoa paplarikiharan näköistä (paksut hiukset yli puolenselän). Minä sitten kampaan ja suoristan, et moppi olisi sileä ja siistin näköinen. Samaan aikaan sinä houkuttelet hiuksiasi enemmän käkkärälle. Tasan ei käy onnen lahjat 😄

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä