Korona-aika, päivä 10: Olen ihan loppu!

Semmoisella asialla vaan lähdin soittelemaan, että kuinka hemmetin kauan tämä tulee vielä kestämään? Ei minulla muuta tänään.

#ihanloppu #todellaloppu #kotiopettajatar #erotuomari #kokki #yritäsiinäsittentehdätöitä #laitoinpojanpaidanpäälle2päivääsitten #enjaksanuthakeaomaa #miksiteinitkokoontuulaumoina #menetettiinkökesä #älkääsairastuko #äläkoskaankirjoitatällaisiahästägejä #näyttäätosityhmältä #lukeekotätäpäiväkirjaanikukaan #kerrofacebookissataiinstassajosluet #jaxuhali #hiphei

korona

Kommentit

15 kommenttia
Avatar

Sitähän mä sanoin että ei tarvikaan ollaan 100% työteho 😅

Avatar

Paljon jaksamista! Kyllä tämä vielä jonain päivänä loppuu:) vaikka varmaan laiha lohtu tässä kohtaa…

Hanna Maaria, Yli pyykkivuorten

Sinne kans!

Avatar

No sepä, ja tämä on vasta alkua 🙄

Hanna Maaria, Yli pyykkivuorten

Jep.

Avatar

Hei! Pakko kommentoida. Jos terveenä saa olla tämän epidemian ajan , niin eikö se ole tärkeintä. Helpolla päästään, jos ei tarvita tehohoitoa sairaalassa ja saadaan vaan kotona touhuta terveenä tämän epidemian ajan, se kannattaa muistaa.

Rankkaa voi joo olla kotona olokin,mutta ei kai se vedä vertoja siihen jos sitten sairastuu? Se varmasti lohduttaa kotikaranteeniin,kun miettii miten paljon huonommin voisikin asiat olla. Ei mulla muuta.

Hanna Maaria, Yli pyykkivuorten

Ei aina tarvitse verrata. Minun päivä voi olla rankka, se kokemus voi olla aito, vaikka toisella menisi huonommin. Voimia meille kaikille!

Avatar

Tsemppiä ♥

Hanna Maaria, Yli pyykkivuorten

💗

Avatar

Kyllä tämä aikanaan loppuu, ja väsymys on ymmärrettävä ja normaali reaktio. Epidemia on vasta aluillaan, ja itse yritän asennoitua siten, että tässä menee vähintään koko kevät, ehkä kesääkin. Sitten saattaa tulla epidemian toinen ja kolmas aalto. Tämä on kaikille raskasta omalla tavallaan. Itse kuulun niihin joiden on käytävä töissä, ja vaikka on kiva päästä ulkomaailmaan, mua myös huolettaa omat lapset (10 ja 8v) kotona yksin. Mieheni on myös kriittisellä alalla. Mua on vähän ärsyttänyt se, että ihmiset jotka kuitenkin saavat olla kotona lastensa kanssa, valittavat siitä, kun itse todella toivoisin että voisin tehdä työni etänä enkä päivittäin altistuisi itse.

En siis mitenkään halua vähätellä väsymystäsi, mutta toivon että some-vaikuttajana yrittäisit mahdollisimman paljon edistää positiivista ajattelua ja asennetta. Tsemppiä vielä!

Hanna Maaria, Yli pyykkivuorten

Tsemppiä hirmuisesti sinne tulilinjalle! Blogini kokonaisuus koostuu myös Instasta ja Facebookista. Fb:ssa varsinkin paljon huumoria ja positiivisia tekstejä. Vaikeatkin tunteet saa sanoa ääneen. Aina joku saa vertaistukea.

Avatar

Koulut pysyvät ilmeisesti kiinni ainakin huhtikuun loppuun.

Niinkin erikoinen ongelma on nyt tullut vastaan, että lapsi on tehnyt osan kirjoista ja niiden tehtävistä kokonaan (alakoululainen). Kinastelimme jo eilen siitä, mitä hän aikoo tehdä loppukevään…(vanhemmat töissä työpaikalla, ei kotona).

Hanna Maaria, Yli pyykkivuorten

Jep, tsemppiä sinnekin!

Avatar

Suosittelen kuuntelemaan Emilia ja Arjen kemiaa podcastin uusimman jakson.

Vähän relax nyt vaan kaikki vanhemmat ! Pus pus !

Mä aijon kääntää tämän voitoksi !

Hanna Maaria, Yli pyykkivuorten

Kyllä, ehdottomasti! Vaan saa myöntää, että nyt ei ole työteho ihan 100-prosenttinen.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä