ANTIN GLUTEENITON KASVISWOK – HELPPO JA NOPEA ARJEN HERKKURUOKA

* Kasviswok MIFUsta ja kasviksista *

Julkaisin tällä viikolla Instan stooreissa mieheni tekemästä kasviswokista kuvan. Antti tekee meillä lähes aina ruuat, joten mistään once in a life time -ruuanlaitosta ei ollut kyse stoorissakaan. Kuva oli vain osa sen päivän stoorejani. Ohjeesta tuli sen verran kyselyjä, että julkaisen hänen reseptinsä tässä. Antti ei ihan muistanut, mitä kaikkea lisäsi ja missä suhteessa, mutta ohje on nyt jotain sinne päin.

Kuva on ss stooristani, kun en tajunnut ottaa mitään muuta kuvaa.

kasviswok

Kasviswok viidelle, ainekset

250 g riisinuudeleita

1 rasia MIFU suikale Paprika-chili

oliiviöljyä

inkivääriä, jeeraa ja korianteria mausteina

3 isoa kynttä valkosipulia

1 rasia (200 g) Tuorekset Aasia Wok

1 rasia (200 g) Tuorekset Lehtikaali-Kasviswok

limemehua

suolaa

soijakastiketta

paahdettua seesamiöljyä

2 pussia (a´ 100 g) Spice Up chili-valkosipulikastiketta

tuoretta korianteria

kasviswokki

Kasviswok, valmistus

Keitä nuudelit ja huutele kylmällä vedellä.

Wokkaa oliiviöljyssä MIFU suikaleet. Pilko valkosipulin kynnet pieniksi paloiksi ja lisää joukkoon. Mausta ripauksella inkivääriä, jeeraa ja korianteria (tässä mausteena).  Siirrä syrjään.

Wokkaa Tuorekset (tai käytä muita wokkivihanneksia 400 g). Mausta limemehulla ja ripauksella suolaa. Siirrä syrjään.

Wokkaa keitetyt nuudelit oliiviöljyssä. Lisää reilusti paahdettua seesamiöljyä. Lisää MIFUt ja vihannekset.

Lisää soijakastiketta, vähän vettä ja Spice Up -kastikkeet. Sekoittele ja maistele. Lisää tarvittaessa suolaa, limemehua ja muita mausteita. Ripottele joukkoon tuoretta korianteria.

Hyvää ruokahalua! <3 Hann

Lisää gluteenittomia reseptejämme täällä

Kommentit

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä