Kansimallit 20.4.2018
TEKSTI Toimitus

Äidin oma päivä -finalisti: Pienen pojan äiti Carolin, 28, Kanta-Häme

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

”Olen 28-vuotias, 1,5-vuotiaan pojan äiti. Poikamme syntyi Kokkolassa, vaikka tarkoitus oli, että Hämeenlinnssa. Heti pojan syntymän jälkeen muutimme tänne Etelä-Suomeen isännän luo. Olen sitä mieltä, että ansaitsen hemmottelupäivän, koska sain tietää olevani raskaana vasta kahdeksannella kuulla eli ei kauan jäänyt miettimisaikaa, kun poika jo saapui maailmaan🙂.

Heti sen jälkeen muutin vieraalle paikkakunnalle, missä minulla ei ollut mitään muuta, kuin isäntä ja häneen perheensä, jotka tunsin.  En kadu hetkeäkään muuttoa, mutta välillä on raskasta, kun tarvitsisi niitä omiakin kavereita  vierelle. Koska olen oikeasti ruotsinkielinen, niin välillä kaipaisin sitä omalla äidinkielellä puhuvaa ihmistä, kenen kanssa saisin jakaa mietteitä jne. Ekat puoli vuotta oli aika rankkaa, ja se vaati paljon sopeutumista oman pääkopan sisällä, mutta sen jälkeen olen alkanut sopeutua tänne. Häätkin on tulossa kesäkuussa 🙂”

Palaa takaisin äänestykseen!

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu
Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Suomen kattavin vanhemmuusmedia: hyötytietoa vanhemmuudesta, perheblogeja ja suosittu keskustelufoorumi. Tervetuloa viihtymään!

Seuraa
meitä: