Kansimallit 20.4.2018
TEKSTI Toimitus

Äidin oma päivä -finalisti: Pienen tytön äiti Viivi, 27, Rovaniemi

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

”Elän ruusuista, mutta paikoin piikikästä arkea 04/17 syntyneen tyttäreni kanssa. Vuodenvaihteesta ollaan asuttu kahdestaan ja samaan syssyyn alotin amk-opinnot kotiopiskeluna. Viikonloppusin teen vielä työkeikkoja, kun tytär käy isällään. Voin siis sanoa, että tekemisen puutetta ei arjesta puutu. Vauvavuosi taputeltiin juuri päätökseen ja nyt olisi aika alkaa huomioimaan omaakin peilikuvaa, josta tällä hetkellä korostuvat tummat silmänaluset, tuhannen solmussa oleva mammanuttura ja rumat, raskauden venyttämät pieruverkkarit, joista on luettavissa muutaman päivän ruokalista.

Stailauspäivä sattuisi mallikkaasti aikaan, jolloin olen juuri saanut kahlattua läpi ensimmäisen lukukauden kotiäitiopiskelijana. Tämän Äidin oman päivän olisi varmasti ansainut niiiin moni, mutta minulle tämä olisi myös palkkio ahkeruudesta, sitkeydestä ja jaksamisesta sekä siitä, että tämän kaiken myllerryksen keskellä olen onnistunut tekemään parhaani yrittäessäni olla hyv20ä ja rakastava äiti.”

Palaa takaisin äänestykseen!

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu
Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Suomen kattavin vanhemmuusmedia: hyötytietoa vanhemmuudesta, perheblogeja ja suosittu keskustelufoorumi. Tervetuloa viihtymään!

Seuraa
meitä: