Kansimallit 1.1.2017

Andrea, 33 vuotta

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

oma2andrean

Asun kahdestaan 3-vuotiaan poikani kanssa, joka on isällään 8 päivänä kuussa. Palasin syyskuussa vakityöhöni, joka on kaksivuorotyötä ilman kiinteää työaikaa. Vähäisinä vapaahetkinäni opiskelen.

Tuloni ovat pienet ja opintolainan lyhentämisen takia talous on tiukilla. Teen 90 prosenttisesti työevääni itse ja arjessa ei oikein ole muuta kuin ruoanlaittoa, kodinhoitoa ja vaatteiden korjausta. Ainoat liikuntahetkeni koostuvat työmatkoista ja muutamista vapaista aamuista lapsen kanssa joko ennen iltavuoroa tai viikonloppuisin.

Lapsi on reagoinut todella voimakkaasti vaihteleviin hoitoaikoihin, mutta purkaa pettymyksensä lähinnä minuun ja on kiltimpi päiväkodissa. Tiukkojen aikataulujen ja lapsen lähtö- ja paluukiukuttelujen takia en aina ehdi harjaamaan tukkaani aamulla. Hyvinä päivinä ehdin laittamaan kosteusvoidetta. Katkonaisten öiden takia arjessa on myös tavallista enemmän unohtelua ja siitä seurannutta täyskaaosta.

Siirry äänestämään

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu
Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Suomen kattavin vanhemmuusmedia: hyötytietoa vanhemmuudesta, perheblogeja ja suosittu keskustelufoorumi. Tervetuloa viihtymään!

Seuraa
meitä: