Kansimallit 7.2.2018
TEKSTI Toimitus

1-vuotiaan pojan yh-äiti Emma, 22, Kotka

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

”Olen 22-vuotias, pienen 1-vuotiaan pojan yh-äiti. Kävin läpi rankan eron ja oikeastaan olen siinä tilanteessa edelleen, koska erosta on vasta noin puoli vuotta.  Arki on pakko jaksaa aika yksin. Samaan aikaan koitan jaksaa kouluttautua lähihoitajaksi. Ja koska eletään tuilla, niin ei ole pitkään aikaan ollut mahdollista tehdä itselleen mitää kivaa. Ulos pääsemisetkin ovat harvassa, jotta saisi tuulettua. Olen haaveillut kampaajalle pääsystä, mutta sellaiseen ei ole varaa. En myöskään uskalla itse lähtä hiuksille tekemään mitään, koska viimeksi värjäyksen takia ne paloivat ja alkoivat katkeilla. Nyt hiukset näyttävät aivan kynityiltä.

Raskauden ja eron myötä tulleen masennuksen takia on tullut ylipainoa, kun  vauhdissa syö mitä sattuu. Ylipainon takia en osaa enää oikein edes löytää uusia vaatteita, jos niitä voisi ostaa.

Äitinä olen onnellinen, koska minulla on pieni, ihana ja terve poika seurana, mutta naisena olen onneton, yksinäinen ja hyvin epävarma itsestäni. Enkä todellakaan tunne oloani kauniiksi.”

Palaa tästä takaisin äänestykseen!

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu
Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Suomen kattavin vanhemmuusmedia: hyötytietoa vanhemmuudesta, perheblogeja ja suosittu keskustelufoorumi. Tervetuloa viihtymään!

Seuraa
meitä: