Kansimallit 17.7.2017
TEKSTI Toimitus

Kahden lapsen äiti Tiia, 21, Kangasala

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Olen elokuussa 22 vuotta täyttävä äiti, jonka esikoinen on vuoden ja seitsemän kuukauden ikäinen, ja toinen on 3 kuukautta vanha, molemmat poikia. Menoa ja touhua riittää kovasti, ja itseäni en ehdi laittamaan yhtään.

Menen kauppaan aina pieruverkkareissa ja muutenkin räjähtäneen näköisenä. Joskus oma ulkonäkö ihan itkettää, kun vilkaisen itseäni peilistä.

Miksikö ansaitsisin Äidin oman päivän? Mieheni on kolmivuorotyössä, ja itse vietän tosiaan kaiken ajan lapsien kanssa. Olisi myös kiva näyttää naiselliselta miehen silmissä ja saada kehuja. Ulkonäköpaineet ovat hirvittävät, koska monet ystäväni, joilla on myös lapsia, ehtivät laittamaan itseään ja näyttävät kauniilta. Se laskee itsetuntoni todella alas.

Tänä vuonna hemmottelin itseäni ensimmäisen kerran kahteen vuoteen, kun otin volyymiripset toisen poikamme ristiäisiin, mutta siinä se sitten olikin. Nyt ripsetkin ovat jo räjähtäneet. Olisi siis mahtavaa päästä muodonmuutokseen ja saada itseluottamusta, jotta voisin vihdoin oppia pitämään ulkonäöstäni.

Palaa takaisin äänestykseen

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu
Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Suomen kattavin vanhemmuusmedia: hyötytietoa vanhemmuudesta, perheblogeja ja suosittu keskustelufoorumi. Tervetuloa viihtymään!

Seuraa
meitä: