Kansimallit 3.3.2017
TEKSTI Toimitus

Kahden pojan äiti Ella, Helsinki

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Äidin oma päiva -kilpailun osallistuja.

Olen kahden pojan (1 ja 3 v.) äiti. Äitiys on ollut ihanaa, mutta samalla verottanut paljon, esimerkiksi yöunia. Esikoinen itki 24/7 ensimmäiset puoli vuotta. Lopulta syyksi todettiin maitoallergia ja refluksi. Lisäksi löytyi muitakin allergioita ja vasta 2-vuotiaana hän nukkui ensimmäisen kokonaisen yönsä. Sitten alkoikin kuopuksen odotus ja raskaus unettomuus. Kuopus syntyi pienikokoisena. Hänellä todettiin myös refluksi sekä suolioireita. Näiden lisäksi kuopus on motorisessa kehityksessä jäljessä ja mm. lihasheikkous, hypotonia valvottaa yöt ;)

Neljä vuotta on ollut siis jatkuvaa heräämistä. Silti olen saanut enemmän, kuin olisin voinut toivoa. Elämässä kannattaa katsoa asioita positiiviselta kantilta, koska eihän tätä muuten jaksaisi. Olen mielestäni ansainnut hemmottelupäivän. Tätä kirjoittaessani kuopus nukkuu kuumeisena rinta suussa. Hän on sairastanut viikon flunssaa ja vain äiti kelpaa ;)

Palaa takaisin äänestykseen

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu
Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Suomen kattavin vanhemmuusmedia: hyötytietoa vanhemmuudesta, perheblogeja ja suosittu keskustelufoorumi. Tervetuloa viihtymään!

Seuraa
meitä: