Kansimallit 5.6.2017
TEKSTI Toimitus

Kahden pojan äiti Pauliina, 25, Pirkkala

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Äidin oma päivä -finalisti Pauliina”Minulla on kaksi alle 3-vuotiasta poikaa, ja arki on todella hektistä näiden vipeltäjien kanssa. Olen usein todella väsynyt, sillä en ole kohta 9 kuukauteen nukkunut yhtä ainoaa yötä kunnolla. Mieheni on toki illat kotona, mutta muuten minulla ei oikeastaan ole tukiverkkoa. Äitini muutti ulkomaille lähes vuosi sitten, ja muilla sukulaisilla on omat menonsa. Enkä osaisi heiltä edes pyytää apua.

Olen siis aika yksinäinen eikä minulla ole omaa aikaa juurikaan. Tarkoitan sellaista aikaa, että saisin keskittyä ihan vain itseeni ja oikeasti nauttia olostani. En tunne, enkä näe itseäni enää minään muuna kuin vain äitinä. Ja siltä useimmiten myös näytänkin, kun en enää pidä huolta itsestäni. Olisi ihan luksusta päästä nauttimaan omasta ajasta ilman, että joku kokoajan vaatii jotakin, huutaa korvanjuuressa tai roikkuu jaloissa kiinni.”

Palaa takaisin äänestykseen ja äänestä suosikkiäitiäsi!

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu
Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Suomen kattavin vanhemmuusmedia: hyötytietoa vanhemmuudesta, perheblogeja ja suosittu keskustelufoorumi. Tervetuloa viihtymään!

Seuraa
meitä: