Kansimallit 5.6.2017
TEKSTI Toimitus

Kolmen lapsen äiti Janika, 30, Kiviniemi

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Äidin oma päivä -finalisti Janika”Olen liikunnallinen kolmen lapsen äiti. Lapset ovat 6v, 4v ja 7kk. Tällä hetkellä olen äitiyslomalla päiväkodin johtajan työstäni. Lapsiperheen arki on täyttä, pääosin kuljen päivät treenitrikoissa ja topissa. Yleensä pidän pitkät hiukseni ponnarilla. Ripset taitan joka aamu, siihen laittautuminen jääkin.

Rakastan kaikkea kaunista ja kiiltävää. En vain ehdi ripustaa sitä itseeni. Ennen lapsia välitin itseni ehostamisesta enemmän. Olen vähän tipahtanut – muodista ja meikkaamisesta. Liikunta ja lapset ovat viimeaikoina olleet tärkeimmät asiat arjessa!

Olisi uskomatonta saada vähän luksusta arkeen ja kokea kauneus ja kiilto hipiälläni! Vauvani raskaus oli vaikea, olin viikkoja sairaalassa.  Nyt tuntuu,  että elämä alkaa jälleen olla raiteillaan. Kuitenkin olisi aivan käsittämätöntä saada vähän hemmottelua itselleen.  Äitinä sitä kovin harvoin ehtii nauttia naisellisuudesta!”

Palaa takaisin äänestykseen ja äänestä suosikkiäitiäsi!

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu
Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (0)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Suomen kattavin vanhemmuusmedia: hyötytietoa vanhemmuudesta, perheblogeja ja suosittu keskustelufoorumi. Tervetuloa viihtymään!

Seuraa
meitä: