Kansimallit 29.3.2017
TEKSTI Toimitus

Neljän lapsen äiti Henna, Ylivieska

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Äidin oma päivä -kilpailu

Täällä kirjoittelee 29-vuotias kahden pienen taaperon (1v ja 3v), yhden puolikkaan (8v) ja yhden sijaislapsen (16v) äiti. Perheeseemme kuuluu myös kaksi karvaisempaa otusta eli rakas perheenisä ja 7-vuotias chihuahua. Ammatiltani olen yhdistelmäajoneuvonkuljettaja. Syksyllä oli tarkoitus palata virallisesti tien päälle äitiysloman jälkeen, mutta tilanteet muuttuvat ja heinäkuussa meidän perheeseen muuttikin nuori, joka tarvitsi äkillisesti kodin ja turvallisen elinympäristön. Jäin kotiin perhehoitajaksi, kun näin pyydettiin. Lapset ovat aina olleet minulle etusijalla! Teen kuitenkin satunnaisesti reissuhommia ja opiskelen kaiken muun ohella turvallisuusalaa. Syksyllä pitäisi valmistua vartijaksi. Omaa aikaa ei ole, ellei sellaiseksi lasketa työntekoa tai koulunkäyntiä.

Koti on ollut täysin minun vastuullani ja kun nämä kaikki tehtävät lasketaan yhteen, olen ollut todella väsynyt viime aikoina. Univelkaa on ehtinyt kertyä useamman vuoden ajalta, niin työn kuin lasten puolesta. Jatkuva väsymys on aiheuttanut sen, ettei ole enää energiaa huolehtia tarpeeksi paljon itsestä, muiden tarpeet on olleet aina etusijalla.

Äidinkin kuuluisi voida hyvin, siksi pieni hemmottelu vain minulle itselle tekisi hyvää ja tulisi enemmän kuin tarpeeseen! Pääsisi hetkeksi pois arjen pyörityksestä ja saisi nauttia hetken ihan yksikseen! Jaksaisi sitten taas palata hyvinvoivana ja pirteänä takaisin perheen luo. Aurinkoista kevättä kaikille!

Palaa takaisin äänestykseen

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu
Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (2)

Eliitti käyttää hyväkseen sitä että äidit suostuvat olemaan melkein ilmaisia orjia.
Äitien työtä ei arvosteta. Miehesi tulee auttaa siinä että sinä saat myös tarvittavaa lepoa-aikaa. Jos lepoa äidille ei sallita niin silloin on parempi etsiä
huolehtuvampi puoliso.
0
1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Suomen kattavin vanhemmuusmedia: hyötytietoa vanhemmuudesta, perheblogeja ja suosittu keskustelufoorumi. Tervetuloa viihtymään!

Seuraa
meitä: