Kansimallit 20.4.2018
TEKSTI Toimitus

Äidin oma päivä -finalisti: Pienen tytön äiti Minna, 30, Porvoo

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

”Olen pian vuoden ikäisen esikoistyttären äiti Porvoosta. Tyttäremme syntyi toukokuun alussa 2017, ja pääsimme äitienpäivänä kotiin synnytyslaitokselta. Tuona samana päivänä alkoi tyttäremme taistelu ja  meidän vanhempien epätietoisuus ja suru siitä, miksi lapsi itkee ja selkeästi kärsii koko ajan. Ensimmäiset kuukaudet vauva nukkui yössä 3-4 tuntia, ja nekin pätkissä ja pystyasennossa jommankumman sylissä. Kesti aikansa, ennen kuin syyksi paljastui refluksi.

Vauvan rankka alku sairastutti myös minut, sairastuin synnytyksen jälkeiseen masennukseen ja paniikkihäiriöön. Vuoden aikana taistelu omasta hyvinvoinnista ja vauvan hyvinvoinnista on ollut todella rankkaa, ja se on syönyt paljon ihmisisuhteita sekä omaa itseluottamusta äitinä, vanhempana. Hiljalleen oma olo on kohtentunut, ja tyttäremme refluksi rauhoittunut. Kävin kuukausi sitten ensimmäistä kertaa synnytyksen jälkeen kasvohoidossa. Itkin koko hoidon ajan, sillä tuntui hyvälle, että juuri minua varten joku tekee kaiken tämän.

Toivoisin pääseväni muuttumispäivään hakemaan uutta virtaa, energiaa ja pirteyttä itselle sekä hakemaan elinvoimaista äitiä tyttärelleni myös ulkoisesti. Lisäksi oma tarinani olisi ihana jakaa lukijoille.”

Palaa takaisin äänestykseen!

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu
Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Suomen kattavin vanhemmuusmedia: hyötytietoa vanhemmuudesta, perheblogeja ja suosittu keskustelufoorumi. Tervetuloa viihtymään!

Seuraa
meitä: