Pikkutyttöjen äiti Sofia, 29, Jokela

Teksti Toimitus
Sofia Ylikoski

Olen 29v ja kohta 30v – ikäkriisi ei vielä ole mutta koen silti olevani nuori aikuisen, itsensä unohtaneen naisen kehossa. Minulla on 2 lasta tällä hetkellä, 3,5 ja 2v tytöt. Teen 3-vuorotyötä ja tähän lisäksi on omat, miehen ja lasten harrastukset.

Toimin myös aktiivisesti paikallisessa hyväntekeväisyysjärjestössä sekä pyöritän instassa blogia. Kuvia sinne en kehtaa itsestäni laittaa liki koskaan. Koen olevani väritön luuranko, joka hukkuu tapettiin. Luisia ja lihaksikkaita käsiä pitää piilotella, koska kuvissa verisuonet näkyvät rumasti. Tukka aina hassusti ja meikki nuhjuinen. Siinä oikeastaan se.

Ennen minulle siisti ulkonäkö merkitsi tervettä elämää ja positiivista elämän asennetta. Nyt en koe ulkonäköni kuvaavan millään tavalla sitä minkälainen olen. Nyt näytän koppavalta, väsyneeltä ja nuhjuiselta.

Kuvassa olen lomalla, pienin nukkuu selässäni päiväunia. Koen olevani freesseimmilläni – ja silti niin nuhjuinen. Parempaan en taida pystyä omin voimin. Olen suht ujo, joten näytän myös aika surulliselta ja epävarmalta. Hyvä kombo – vai mitä.

Palaa takaisin äänestykseen

Kommentit

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä