Kansimallit 5.6.2017
TEKSTI Toimitus

Yhden lapsen äiti Emma, 25, Aura

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Äidin oma päivä -finalisti Emma”Meidän perheeseemme kuuluu minä ja mieheni sekä esikoisemme, joka syntyi 11/2016. Minulla oli paha raskauspahoinvointi eli hyperemeesi, joka alkoi rv 5 ja loppui rv 22. Minulla on myös 1-tyypin diabetes ja kilpirauhasen vajaatoiminta. Ultrassa rv 27 vauvaltamme löytyi laajentuneet aivokammiot ja rv 31+6 tehtiin kiireellinen sektio. Keskolassa olimme ensimmäiset 4 viikkoa ja pieni on kaksi kertaa joutunut jo leikkaukseen, kun hänellä on siis hydrokefalia.  Vauvan päähän on asennettu shuntti, joka johtaa vatsalaukkuun.

Arkemme koostuu näön kuntouksesta ja fysioterapiasta. Lapsemme kehitys on pahasti jäljessä, ja tulevaisuus tällä hetkellä on kysymysmerkki. Kukaan ei voi tietää, mitä tuleman pitää, vaan aika näyttää, kun vauva kasvaa. Olisin ansainnut oman päivän,  jotta saisin edes hetkeksi ajatuksiani muualle ja itselleni hieman ihan omaa aikaa. Sellaista en ole raaskinut ottaa tämän puolen vuoden aikana kuin muutamia hassuja kertoja. Sitten jaksaisin taas olla parempi äiti ja avopuoliso ja pystyisin antamaan kaiken avun ja tuen vauvamme kehitykselle.”

Palaa takaisin äänestykseen ja äänestä suosikkiäitiäsi!

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu
Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (0)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Suomen kattavin vanhemmuusmedia: hyötytietoa vanhemmuudesta, perheblogeja ja suosittu keskustelufoorumi. Tervetuloa viihtymään!

Seuraa
meitä: