Kilpailut 4.4.2018

Äänestä Kaksplus-lehden 3/18 paras juttu ja voita kasvohoitoa

Osallistu kisaan ja kerro, mikä lehden jutuista oli paras. Voit voittaa huippukosmetiikkaa.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Mikä Kaksplus-lehden  3/18 jutuista oli mielestäsi paras? Äänestä ja voit voittaa luksushoitoa kasvoillesi. Kasvonhoitopakettiin kuuluu hoitava V 10 Plus Pycnogenol Seerumi (30 ml) sekä puhdistava Soothing Cleansing Milk (100 ml). Yhden setin arvo on 120 euroa. Arvomme kaksi settiä.
V 10 Plus Pycnogenol Seerumi on superantioksidantti, jonka sanotaan edistävän ihon terveyttä. Pycnogenol Seerumin väitetään puolestaan ennaltaehkäisevän ihon ikääntymistä ja korjaavan auringossa vaurioitunutta ihoa. Sitä suositellaan myös käytettäväksi aurinkovoiteen alla. Dermatologisesti testattu, vesipohjainen V 10 Plus -seerumi ei sisällä parabeeneja, keinotekoisia väriaineita, mineraaliöljyjä tai hajusteita, joten se sopii myös herkälle iholle.
V 10 Plus Soothing Cleansing Milk puhdistaa kasvot hellävaraisesti, ja mieto sitruunaruohon tuoksu viimeistelee ihonhoitorituaalin aromaterapeuttisella vaikutuksella.

Äänestä paras juttu 3/18

Huom: Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.
    Vastanneiden nimi- ja osoitetietoja voidaan käyttää ja luovuttaa suoramarkkinointitarkoituksiin henkilötietolain mukaisesti. Lisätietoja Otavamedia Oy:n rekisteriselosteesta
Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu
Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Suomen kattavin vanhemmuusmedia: hyötytietoa vanhemmuudesta, perheblogeja ja suosittu keskustelufoorumi. Tervetuloa viihtymään!

Seuraa
meitä: