Kilpailut 2.5.2018
TEKSTI Toimitus
KUVAT iStock

Äänestä Kaksplussan 4/18 paras juttu ja voita lisäravinteita!

Mikä uusimman Kaksplus 4/18 jutuista oli paras? Käy antamassa äänesi ja voit voittaa upean tuotepaketin lisäravinteita.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Tuotepakettiin kuuluu Pharma Nordin ubikinonivalmiste Bio-Qinon Q10, joka sisältää luonnollista ubikinonia ja C-vitamiinia. Valmiste edistää normaalia energia-aineenvaihduntaa ja auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta.

Lisäksi pakettiin kuuluu Bio-Influ-Sinkki, miellyttävän makuinen imeskelytabletti, joka sisältää orgaanista sinkkiä ja Acerola-kirsikkauutteesta saatua luonnon C-vitamiinia. Imeskelytabletti sulaa suussa ja vapauttaa C-vitamiinia ja sinkkiä nopeasti ylempien hengitysteiden limakalvoille. Sekä C-vitamiini että sinkki edistävät immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. Lisäksi C-vitamiini auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta. Kahden tuotteen paketin arvo on noin 68 euroa. Tuotepaketteja arvotaan neljä.

Äänestä paras juttu 4/18

Huom: Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.
    Vastanneiden nimi- ja osoitetietoja voidaan käyttää ja luovuttaa suoramarkkinointitarkoituksiin henkilötietolain mukaisesti. Lisätietoja Otavamedia Oy:n rekisteriselosteesta
Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu
Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Suomen kattavin vanhemmuusmedia: hyötytietoa vanhemmuudesta, perheblogeja ja suosittu keskustelufoorumi. Tervetuloa viihtymään!

Seuraa
meitä: