Kilpailut 11.7.2018

Äänestä Kaksplussan 6/18 paras juttu ja voita unisetti vauvalle!

Äänestä, mikä lehden jutuista oli mielestäsi paras ja osallistut ihanan vauvan unisetin arvontaan.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Mikä lehden jutuista oli mielestäsi paras? Osallistu äänestykseen ja voit voittaa laadukkaan unisetin vauvallesi. Siihen kuuluu Familon Hiphop -vauvantyyny, -vauvanpeite, -aluslakana sekä Familon Hiphop Plus -satiinipussilakanasetti.

Äänestä Kaksplussan 6/18 paras juttu

Erittäin matalaksi muotoiltu, pehmeäpintainen Familon Hiphop -vauvantyyny tarjoaa turvalliset ja mukavat unet vauvalle noin 1-vuotiaaksi asti. Vauvantyyny helpottaa vauvansängyn hoitoa pitäen patjan puhtaana, vaikka vauva kuolaisi unissaan. Hiphop-vauvantyyny on helppohoitoinen, kestää erinomaisesti toistuvaa konepesua ja kuivuu nopeasti seuraavia unia varten.

Pehmeässä ja mukavan lämpimässä Familon Hiphop -vauvanpeitossa on ihanan tuntuinen puuvillapäällinen ja täytteenä kuohkeaa Hollofil® Eco -ontelokuitua, jonka ilmakanavat jakavat lämmön tasaisesti koko peitolle. Korkealaatuinen Hiphop-vauvanpeitto on helppohoitoinen ja kestää erinomaisesti toistuvaa konepesua.

Vauvan pinnasänkyyn sopiva Familon Hiphop -aluslakana on korkealaatuista ja erittäin kestävää puuvillaperkaalia. Perkaalialuslakana muistuttaa ylellisen tuntuisia sileitä hotellilakanoita. 100% puuvillasta valmistetut lakanat ovat hengittävät ja haihduttavat hyvin kosteutta.

Ylellinen harmaavalkoinen vauvan Familon Hiphop Plus -satiinipussilakanasetti tuudittaa pienokaisen pehmeästi unten maille. Satiinipussilakanan ja -tyynyliinan sileä, himmeästi kiiltävä puuvillasatiini on pehmeämmän ja lämpimämmän tuntuista kuin perinteinen puuvilla, siksi se sopii erityisen hyvin vauvan herkälle iholle. Helposti siliävä, korkealaatuinen puuvillasatiini kestää hyvin toistuvaa pesua.

Arvomme vastaajien kesken kaksi neljän tuotteen settiä. Yhden setin arvo on 107 e.

Äänestä paras juttu 6/18

Huom: Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.
    Vastanneiden nimi- ja osoitetietoja voidaan käyttää ja luovuttaa suoramarkkinointitarkoituksiin henkilötietolain mukaisesti. Lisätietoja Otavamedia Oy:n rekisteriselosteesta
Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu
Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Suomen kattavin vanhemmuusmedia: hyötytietoa vanhemmuudesta, perheblogeja ja suosittu keskustelufoorumi. Tervetuloa viihtymään!

Seuraa
meitä: