Äänestä Kaksplussan 7/18 paras juttu ja voita suoristusharja

Mikä lehden jutuista oli mielestäsi paras? Osallistu äänestykseen ja voit voittaa laadukkaan Remington CB7480 Keratin Protect Straight Brush -suoristusharjan.

Teksti Liina Putkonen
Äänestä Kaksplussan paras juttu ja voit suoristusharja.

Mikä lehden jutuista oli mielestäsi paras? Osallistu äänestykseen alla ja voit voittaa laadukkaan Remington CB7480 Keratin Protect Straight Brush -suoristusharjan, joka harjaa hiukset ja suoristaa ne silkkisiksi minuuteissa. Leveä lapioharja liukuu vaivatta hiusten läpi, ja luovuttaa hiuksiin tyvestä latvaan saakka hiuksia ravitsevaa ja hoitavaa manteliöljyä ja keratiinia. Harjan litteät reunat on suunniteltu auttamaan harjaa pääsemään hiusten juureen asti.

Ominaisuudet: lämpenee 30 sekunnissa käyttövalmiiksi, 3 eri lämpötilaa, maksimilämpötila 230 astetta, 3 metrin pyörivä johto, 5 vuoden takuu
Remington Keratin Protect -laitteiden tyylikäs ulkoasu yhdistää trendikästä helmenharmaata ja ruusukultaa. Harjan hinta on 70 euroa. Arvomme neljä muotoilurautaa.

Äänestä Kaksplussan 7/18 paras juttu

Äänestä paras juttu 7/18

Huom: Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.
    Vastanneiden nimi- ja osoitetietoja voidaan käyttää ja luovuttaa suoramarkkinointitarkoituksiin henkilötietolain mukaisesti. Lisätietoja Otavamedia Oy:n rekisteriselosteesta

Kommentit

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä