Äänestä Kaksplussan 8/18 paras juttu ja voita laatukosmetiikkaa

Osallistu äänestykseen ja voit voittaa Globe Hopen laatukosmetiikkaa. Voittopakkauksen tuotepaketin arvo on 210 euroa.

Teksti Toimitus
Äänestä Kaksplussan 8/18 paras juttu ja voita laatukosmetiikkaa.

Mikä juttu sinusta oli lehden paras? Osallistu äänestykseen ja voit voittaa Globe Hopen laatukosmetiikkaa. Voittopakkaukseen kuuluvat täyteläinen puhdistusvoide Sievä, monivaikutteinen kuorintanaamio Helmi, kevyt ja kosteuttava voide Ihana, hoitava öljyseerumi Lempeä uni ja nopeasti imeytyvä, pehmeä käsivoide Pumpuli. Arvomme yhden tuotepaketin. Sen arvo on 210 €.

Globe Hope Organic Beauty by Mia Höytö ihonhoitosarjan keskiössä ovat hoitavat, tuloksia tuovat ihonhoitotuotteet, joiden raaka-aineet on tarkoin valittu pohjoisen luonnosta. Puhdas ja laadukas ihonhoitosarja on Ecocert-sertifioitu ja kehitetty yhdessä Suomen parhaiden asiantuntijoiden kanssa. Sarjasta löytyy hellävaraisia mutta tehokkaita tuotteita kaikille ihotyypeille.

Sievä on täyteläinen puhdistusvoide. Se suojelee ihon kosteustasapainoa ja puhdistaa meikin. Voide sisältää pohjoisen antioksidantticocktailin: eheyttävää ruusunmarjaöljyä, heleyttävää puolukansiemenöljyä, c-vitamiirikasta tyrninsiemenöljyä ja rauhoittavaa mustaherukansiemenöljyä.

Helmi on monivaikutteinen kuorintanaamio. Se syväpuhdistaa, heleyttää, kirkastaa ja kosteuttaa silmin nähden tehokkaasti. Bentoniittisavi ja salisyylihappo syväpuhdistavat ja jojobahelmet kuorivat hellästi. Tehoaine Pseudoalteromonas Ferment Extract vahvistaa ihon kosteustasapainoa, kiinteyttää ja vauhdittaa kollageenin tuotantoa.

Ihana on täydellisen kevyt, erityisen hoitava ja kosteuttava voide. Se soveltuu erinomaisesti meikin alle jättäen iholle kuulaan mattapinnan. Ihana sisältää runsaasti antioksidantteja, jotka ehkäisevät solujen hapettumista ja näin iho saa suojaa vanhenemista vastaan. Tyrninsiemenöljyn sisältämä askorbiinihappo stimuloi kollageenin muodostumista ja mustaherukansiemenöljyn GLA sitoo kosteutta tehokkaasti iholle. Kaurauute rauhoittaa ja uudistaa ihoa.

Lempeä uni öljyseerumi tuo iholle intensiivistä vitamiiniterapiaa sekä tasoittaa ja kirkastaa ihon sävyä. Soluja suojeleva bioaktiivinen yhdistelmä korjaa sekä lisää ihon elastisuutta ja kiinteyttä.

Lue lisää www.globehopecosmetics.eu.

Äänestä paras juttu 8/18

Huom: Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.
    Vastanneiden nimi- ja osoitetietoja voidaan käyttää ja luovuttaa suoramarkkinointitarkoituksiin henkilötietolain mukaisesti. Lisätietoja Otavamedia Oy:n rekisteriselosteesta

Kommentit

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä