Äänestä paras juttu ja voita heleyttä kuivalle talvi-iholle!

Vaivaako kuiva talvi-iho kasvoja? Nyt on loistotilaisuus hankkia kosteutta ja hoitavuutta kasvoille: käy äänestämässä uusimman Kaksplus-lehden parasta juttua ja voita Lumenen tuotepaketti itsellesi.

Teksti Toimitus
Kuvat iStock

Mikä tammikuun Kakplus-lehden 1/19 jutuista kiinnosti sinua eniten? Käy äänestämässä lehden parasta juttua ja voit voittaa Lumenen VALO-tuotesarjan kirkastavia ja heleyttäviä tuotteita kasvoille!

Palkinto sisältää neljä VALO-tuotetta: kirkastavan puhdistusbalsamin, kirkastavan ja kuorivan naamion, kirkastavan ja silottavan kosteusvoiteen sekä heleyttävän ja korjaavan silmänympärysvoiteen.
Lumene VALO-tuotesarjan salaisuus on käsin poimittu, pohjoinen luonnonvarainen lakka. Tuotteissa hyödynnetty ainutlaatuinen Nordic C -yhdiste sisältää luonnollisesti C-vitamiinipitoista lakkaa, kapseloitua C-vitamiinia ja puhdasta pohjoista lähdevettä. Tämä ihoa kosteuttava yhdistelmä auttaa tekemään ihosta energisemmän, säteilevämmän ja tasaisemman näköisen.

Yhden palkinnon arvo on noin 80 euroa. Arvomme kolme palkintoa.

kuiva talvi-iho kuiva talvi-iho kuiva talvi-iho kuiva talvi-iho

Äänestä paras juttu 1/2019

Huom: Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.
    Vastanneiden nimi- ja osoitetietoja voidaan käyttää ja luovuttaa suoramarkkinointitarkoituksiin henkilötietolain mukaisesti. Lisätietoja Otavamedia Oy:n rekisteriselosteesta

Kommentit

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä