Äänestä paras loruhetki & voita ihana lorukirja vauvallesi!

Teksti Toimitus
Kuvat Kristiina Kurronen / Otavamedia

Elina Pullin ihanista leikkirunoista on koottu Kaksplus.fi:hin virtuaalinen loruhetki: leikkisiä loruvideoita vanhemman ja vauvan hellittelyyn, yksi loru viikon jokaiselle päivälle. Äänestämällä suosikkiloruasi nyt voit voittaa Elina Pullin leikkisän Sylisampo-runokirjan itsellesi ja lapsellesi! Loruilla voi nimittäin leikitellä myös isompien lasten kanssa. Taaperot rakastavat kutittelua, hyppyjä ja erilaisten taitojen, kuten yhdellä jalalla seisomisen tai pyrähtelyn opettelua. Voit keksiä loruihin omat liikkeet tai kysyä, millaisia koreografioita lapsesi keksisi.

– Liikeaistimusten välityksellä vauva oppii tuntemaan oman kehonsa. Koko kehon liike auttaa jo ihan pientä tunnistamaan, että mistä minä alan ja mihin minä lopun. Yhteinen leikki, jossa lapsi saa käyttää kaikkia aistejaan, luo myös vahvan pohjan vauvan ja hoitajan väliselle kiintymyssuhteelle, Elina Pulli sanoo.

Äänestä paras loruhetki ja osallistu kilpailuun

Mikä loru oli sinun ja vauvasi mielestä paras? Äänestä teidän suosikkianne, ja voit voittaa Sylisampo-lorukirjan lapsellesi. Arvomme kaksi palkintoa.

Kuvausmalleinamme ovat suloiset vauvat Mai, 4kk, ja Linus, 11 kk.

1. Loruviikko

2. Vauhtivarpaat

3. Hyppyloru

4. Miljoonat mielessä

5. Aarre

6. Vauvapulla

7. Pusipruu

Loruhetkiäänestys

Kommentit

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä