Äänestä uuden Kaksplussan paras juttu ja voita vartalonhoitotuotteita!

Taas on aika äänestää. Mikä oli mielestäsi uuden Kaksplus-lehden paras artikkeli? Kerro se meille ja voit voittaa ihonhoitotuotteita.

Teksti Liina Putkonen
Äänestä paras juttu Kaksplussasta 08
Äänestä ja voita vartalonhoitotuotteita!

Mikä tämän lehden jutuista oli paras? Äänestä ja voit voittaa palkinnon, joka on herkällekin iholle sopiva Urban Veda Soothing -linjan vartalotuotesetti. Siihen kuuluvat tuotteet: Body Wash, Body Scrub ja Body Lotion.

Urban Veda on ayurvedaan perustuva uusi ihonhoitotuotesarja. Ayurveda juontaa juurensa 5 000 vuoden takaa ja perustuu kasvien hoitavien ominaisuuksien hyödyntämiseen.

Soothing-ihonhoitosarjan sisältää korkealaatuisia yrttiuutteita ja ihania kasviperäisiä eteerisiä öljyjä. Lisäksi tuotesarjassa on käytetty eksoottista ayurvedista santelipuuta viilentämään ja rauhoittamaan ihoa.

Makea ja tuoksuva santelipuu rauhoittaa ja kosteuttaa hyvin kuivaa ihoa. Santelipuun puinen ensituoksu, houkuttelevan lempeä sydäntuoksua ja hivenen makea pohjatuoksu muodostavat tasapainoisen kokonaisuuden, joka edistää rauhoittumista.

Tuotesetin arvo on 48 euroa. Arvomme neljä settiä.

Paras juttu 8/2017

Huom: Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.
    Vastanneiden nimi- ja osoitetietoja voidaan käyttää ja luovuttaa suoramarkkinointitarkoituksiin henkilötietolain mukaisesti. Lisätietoja Otavamedia Oy:n rekisteriselosteesta

Kommentit

1 kommenttia
Avatar

Lehti on mielenkiintoinen

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä