Kerro synnytystarinasi ja osallistu kilpailuun!

Jaa meille ikimuistoinen kokemuksesi lapsesi syntymästä ja osallistu Kaksplussan suureen kirjoituskilpailuun. Parhaat kirjoitukset pääsevät lehteen ja voittaja palkitaan lehden vuosikerralla.

Teksti Toimitus

Synnytys on kokemuksena ikimuistoinen. Joillekin se on ihanin hetki elämässä, joillekin kivuliainta ikinä. Joskus tapahtuu jotain odottamatonta, joka voi pelottaa tai olla jopa vaarallista. Joskus taas pelot osoittautuvat turhiksi, ja lapsen syntymä sujuu paljon mutkattomammin kuin olisi ikinä uskonut.

Viime vuoden synnytystarinakisan voittaja

”Hienoa saapua synnärille kuollut peura kaulassa”

Synnytys, oli se sitten vaikea, helppo, sektio tai syöksysynnytys, on kuitenkin yksi naisen elämän merkittäviä hetkiä. Jaa meille tuo kokemuksesi osallistumalla Kaksplussan suureen kirjoituskilpailuun: kirjoita meille synnytyksestäsi tarina!

Viime vuoden synnytystarinakisan hopeasija

Synnytyspelko muuttui hädäksi saunan lauteilla

Julkaisemme kolme parasta juttua heinäkuun Kaksplussassa, joka ilmestyy 11.7.2018. Parhaat jutut julkaistaan myös Kaksplus.fi:ssä.
Voittaja palkitaan valitsemallaan Otavamedian aikakauslehden vuosikerralla. Kaikkien osallistuneiden kesken arvotaan Kaksplussan vuosikerta.

Viime vuoden synnytystarinakisan 3. sija

”Heräsin, aloin itkeä hysteerisesti ja kysyin vauvan ja mieheni perään”

Näin osallistut kilpailuun

Kirjoita tarina synnytyksestäsi, sen herättämistä tunteista tai tapahtumista, jotka jäivät mieleen. Lähetä se meille osoitteeseen: kaksplus@otavamedia.fi. Voit halutessasi osallistua nimimerkillä, mutta liitä sähköpostiin yhteyistietosi: nimesi, osoitteesi ja puhelinnumerosi. Ne jäävät vain toimituksen tietoon. Laita viestin otsikkokenttään teksti ”Synnytystarinakisa”.
Kilpailu on auki 8.6.2018 asti.

Kommentit

1 kommenttia
Avatar

Seurustelimme seitsemän vuotta ja menimme naimisiin. Sitten ensimmäinen lapsemme syntyi hääpäivästä 9 kk 9 päivän kuluttua se oli onnea se. Lapsi syntyi keisarinleikkauksella. Sain raskausihottuman ja minut eristettiin. Ihotautilääkärit olivat silloin lakossa joten ei tiedetty mikä tämä ihottuma on. Lääkäri kertoi yöllä lukeneensa kirjaa ja totesi sen raskausihottumaksi. Tämä voi tulla myös toiselle lapselle mutta niin ei käynyt. Ihana tyttövauva syntyi ja on nyt 35 vuotta ja hänelle pikkuveli parin vuoden päästä joka on nyt 33 vuotias.
Lapsenlapset ovat tänä päivänä mummille tärkeitä. Huomenna haen heidät hoidosta molemmat. Olen ollut eläkkeellä 2,5 vuotta tää on niin ihanaa.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä