Unilelu on lapsen rakas turva – Osallistu kuvakilpailuun ja voita Ainun keräilypupu!

Millainen on lapsesi rakkain unilelu? Muistatko vielä oman lapsuutesi rakkaimman unenturvaajan? Kerro meille unilelun tarina ja voita juhla-asuinen ensipupu!

Teksti Toimitus
unilelu
Hyvää yötä, kauniita unia!

Sängyn alla lymyäviä mörköjä, ikkunasta sisään pyrkiviä rosvoja, oven takana kiiluvia silmiä, lapsia kaappaavia mustia korppeja. Näitä kaikkia vastaan on taistellut urheasti pehmeän pyöreä Ainu Ensipupu. Tänä vuonna tällä monen suomalaislapsen ensimmäisellä unilelulla on aihetta juhlaan, se nimittäin täyttää pyöreitä: pupu on turvannut lasten unta ja lohduttanut itkuja jo kolmenkymmenen vuoden ajan. Pupuja on myyty yli kaksi miljoonaa kappaletta.

unilelu

Voita ihana Ainu Ensipupu tyylikkään hopeassa juhla-asussa!

Ensipupun juhlavuoden kunniaksi Kaksplus järjestää unilelukilpailun. Lähetä meille kuva lapsesi – tai oman lapsuutesi! – rakkaimmasta unilelusta ja liitä oheen pieni tarina unilelun elämästä. Osallistujien kesken arvomme kaksi juhla-asuun pukeutunutta Ainu Ensipupu -keräilykappaletta. Julkaisemme tarinoita lehdessä sekä kaksplus.fi:ssä.

Rakkain unilelu -kilpailu

Huom: Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.
    Vastanneiden nimi- ja osoitetietoja voidaan käyttää ja luovuttaa suoramarkkinointitarkoituksiin henkilötietolain mukaisesti. Lisätietoja Otavamedia Oy:n rekisteriselosteesta

Kommentit

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä