Vau, mitä väriloistoa! Uudet välikausihaalarit 2019 ovat tässä – voita ihanin lapsellesi!

Kuralapiot esille, kevät tulee! Ulkona viihtyy pidempään, jos vaatetus on kunnossa. Osallistu uutuushaalarikilpailuun ja voita suosikkisi lapsellesi!

Teksti Toimitus

Taas se tulee: kevät. Auringonpaiste, lämpö, räystäiltä putoilevat kimmeltävät vesipisarat – ja myös kuralammikot, viima, hiekka ja sora. Ulkoilu lapsen kanssa on antoisaa, kunhan vaatetus on kunnossa. Lasten välikausihaalarit ovat sopivan kevyitä ja joustavia, mutta tuulenpitäviä, ja usein myös pienen tihkusateenkin kestäviä. Haalarin hankinnassa kannattaa silti ottaa huomioon muutama asia.

1. Mittaa etukäteen

Jos lähdet ostoksille yksin, muista tarkistaa lapsesi tämänhetkinen koko! Sen lisäksi kannattaa mitata lapsen kädet, jalat ja selän pituus. Haalareiden koot vaihtelevat usein eri valmistajien välillä.

2. Muista, että lapsi liikkuu

Osta hieman väljä puku, jotta lapsen on helpompi liikkua. Haalarin hihat ovat riittävän pitkät, kun ranteet eivät näy lapsen kurotellessa. Kengät lisäävät haalarin pituudentarvetta jonkin verran.

3. Väliasu on keväälläkin tarpeen

Keväthaalarinkin alle kannattaa mahduttaa fleece- tai villa-asu.

4. Osta aina isompi

Jos pohdit kahden koon välillä, valitse suurempi. ”Sopiva” on usein pieni, tai se jää pieneksi turhan pian.

5. Tarkista ominaisuudet

Mieti myös haalarin teknisiä ominaisuuksia. Vedenpitävä vai vettä 
hylkivä? Onko kangas hengittävä? Onko kulutus kovaa, mikä vaatii kankaalta kestävyyttä? Onko haalarissa hyvät heijastimet – haalari mahtuu luultavasti lapselle myös vielä pimeinä syysiltoina?

Mikä on suosikkisi?

Esittelemme seitsemän tämän kevään uutuusvälikausihaalaria. Äänestä omaa suosikkiasi ja voit voittaa sen lapsellesi.

Kommentit

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä