Kaksplus etsii uusia bloggaajia – tule mukaan Suomen suurimpaan perheblogimediaan!

Hei bloggaaja, meillä on sinulle ehdotus: tule Kaksplussaan bloggaamaan! Etsimme pieniä ja suurempiakin blogeja blogiyhteisöihimme.

Teksti Toimitus

Suomen suurin perheblogimedia Kaksplus.fi etsii joukkoonsa uusia, innostuneita bloggaajia. Jos olet miettinyt kirjoittamista suuremmassa yhteisössä tai kaivannut vertaistukea bloggaamiseen, tässä on tilaisuutesi!

Me toivomme sinulta:

♥ Sinulla on persoonallinen blogi Blogger-alustalla.

♥ Olet innostunut bloggaamaan ja blogannutkin jo jonkin aikaa.

♥ Päivität blogiasi aktiivisesti, kuitenkin vähintään 2–3 kertaa viikossa.

♥ Blogillasi on jo jonkin verran lukijoita.

♥ Sydäntäsi lähellä ovat erityisesti vauva- ja perheaiheet, mutta kirjoitat lennokkaasti myös muista kiinnostuksenkohteistasi ja ajankohtaisista ilmiöistä.

Meillä Kaksplussassa on kaksi aktiivista ja moniäänistä blogiyhteisöä. Jos olet blogannut jo useamman vuoden, sinulla on joidenkin kymmenientuhansien vakiintunut kävijämäärä ja oma, vahva ääni blogissasi, olet ehdottomasti etsimämme henkilö kuukausipalkkioperusteisiin portaaliblogeihin! Jos taas olet aloitteleva bloggaaja, jolla on kova halu kehittyä, tervetuloa kasvattamaan blogiasi verkostoblogeihimme!

Me tarjoamme sinulle:

♥ Valmiin, yli puolen miljoonan viikkokävijän kohderyhmän perheaiheista kiinnostuneita lukijoita.

♥ Näkyvyyden verkkosivuston lisäksi myös Facebook- ja Instagram-kanavissamme.

♥ Kaksi ihanaa, innostunutta blogiyhteisöä – eli runsaasti vertaistukea!

♥ Säännöllistä koulutusta bloggaamiseen.

♥ Mahdollisuuden tehdä sekä omia kaupallisia yhteistöitä että isompia kampanjoita vaikuttajamarkkinointiin erikoistuneen tiimimme kanssa.

♥ Kaksplus-lehden vuosikerran.

Lisäksi apunasi on Kaksplussan digitoimitus ja digitiimi, joilta saat tarvittaessa niin sisällöllistä kuin teknistäkin tukea blogisi kanssa.

Meillä blogillasi on mahdollisuus kasvaa ja sinulla mahdollisuus kehittyä ammattimaiseksi bloggaajaksi – useat tämän hetken suurimmista perheblogeista ovat lähtöisin juuri meiltä!

Tule mukaan!

Kerro itsestäsi ja blogistasi vapaamuotoisella hakemuksella ja lähetä kuvakaappaus kuukausittaisista kävijämääristäsi (Google Analytics) viimeisen kolmen kuukauden ajalta osoitteeseen kaksplus@otavamedia.fi. Haku loppuu 17.2.2019.

Tervetuloa innostuneeseen joukkoomme!

Tunnelmia viimeisimmästä Blogipäivästämme marraskuulta:

Kuvaus & editointi: Katri Koskinen

Kommentit

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä