Horoskoopit 19.4.2016
TEKSTI Jasmin Isberg
KUVAT 123RF

Lapsihoroskooppi: Kalat on tunteellinen unelmoija

Taiteilijasieluinen kalalapsi on herkkä, rakastava ja viisas persoona.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kalat 19.2.–19.3.

Kalat on tunteellinen lapsi ja aistii herkästi kaiken ympärillään tapahtuvan. Rakastava kalalapsi huolehtii kovasti vanhemmistaan ja ystävistään. Kalat on unelmoija, joka viettää välillä liikaakin aikaa mielikuvitusmaailmassaan.

Kalat ovat luovia ja ilmaisevat itseään mielellään taiteen kautta. Moni kalat elättää itsensä aikuisena taitelijana. Rikkaan mielikuvituksensa ansiosta näillä pikku idealisteilla on paras ratkaisuehdotus, oli kyse sitten uudesta leikistä tai maailman parantamisesta.

Kalat tarvitsee vanhemmiltaan erityistä huolenpitoa ja runsaasti hellyydenosoituksia. Koska kalat on niin herkkä ympäristön ärsykkeille, hän tarvitsee rauhallisen ja rutiinintäyteisen päiväohjelman.

Kalalapsi lotraa mielellään vedessä

Kalat voi särkeä sydämensä odottaessaan toisilta samanlaista syvää kiintymystä, jota hän itse osoittaa. Hän saattaa pomottaa ystäviään, koska hän omaksuu äidillisen roolin niin helposti.

Vedessä mielellään lotraavalle kalalapselle sopii uintiharrastus. Teatraalinen Kalat rakastaa myös esiintymistä, joten hänet kannattaa tutustuttaa teatteriin, tanssiin tai laulamiseen.

Lue kaikki lapsihoroskoopit!

Lue myös:
Anoppihoroskooppi – Tällainen on miehesi äidin todellinen luonne
Perhehoroskooppi – näin tähtimerkit vaikuttavat perhedynamiikkaan

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu
Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Suomen kattavin vanhemmuusmedia: hyötytietoa vanhemmuudesta, perheblogeja ja suosittu keskustelufoorumi. Tervetuloa viihtymään!

Seuraa
meitä: