Lapsihoroskooppi: Vesimies on älykäs seikkailija

Vesimieslapsi on syntymästään saakka energinen ja uhkarohkea. Hän etsii jatkuvasti uutta, eikä saa tarpeekseen elämän salaisuuksista.

Teksti Jasmin Isberg
Lapsihoroskooppi: Vesimies

Vesimies 20.1.–18.2.

Vesimieslapsi on älykäs. Hänessä on sekoitus omalaatuista neropattia ja nuorta kapinallista. Vesimies on omalaatuinen, ehkä myös tahattoman koominen. Hänellä on erittäin tarkka intuitio ja hän kerää jatkuvasti tietoa ympäriltään. Siksi hän voi olla myös hajamielinen ja omissa ajatuksissaan.

Vesimieslapset haluavat erottua massasta yksilöinä, ja vesimiehen vanhemmat tulevat varmasti huomaamaan tämän. Vaikka vesimieslapsi on yleensä tottelevainen, hän voi muuttua itsepäiseksi ja kapinoivaksi, jos hänen vapauttaan tai itsenäisyyttään yritetään rajoittaa.

Älypelit ovat vesimiehen suurinta hupia

Vesimies kaipaa vanhemmiltaan kannustusta ja kunnioitusta, kun hän etsii omaa tietään. Raivostuttavan itsepäinen pikku vesimies ottaa torut hyvin raskaasti ja vaipuu helposti synkkyyteen.

Vesimieslapsella on iso ystäväporukka, joka koostuu toinen toistaan erikoisemmista persoonista. Vesimieslapsi puolustaa heikompaansa, eikä voi sietää kaltoin kohtelua tai syrjimistä.

Vesimieslapselle sopii hyvin partio tai jokin muu tiimityöharrastus. Älypelit, kirjat ja taikatemppusetit ovat hänelle suurta hupia.

Lue kaikki lapsihoroskoopit!

Lue myös:
Anoppihoroskooppi – Tällainen on miehesi äidin todellinen luonne
Perhehoroskooppi – näin tähtimerkit vaikuttavat perhedynamiikkaan

Kommentit

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä