Äitihoroskooppi: Skorpioni on tiukka kurinpitäjä

Järkkymätön ja voimakastahtoinen skorpioniäiti on esimerkillisen tehokas niin työ- kuin perhe-elämässäänkin. On sanomattakin selvää, että hän on perheensä pää.

Teksti Jasmin Isberg
Äitihoroskooppi: Skorpioni

Skorpioniäiti on jämpti kasvattaja. Hän pitää lapsilleen kovaa kuria, mutta ei unohda palkita heitä ahkeruudesta. Hänen lapsensa ihannoivat häntä suuresti. Skorpioniäiti luo lapsiinsa vahvan siteen ja lapset kertovat hänelle huolensa oli tilanne mikä tahansa.

Skorpionit haluavat auttaa lapsiaan koulutehtävissä. Erityisen mielellään he perehtyvät historiaan ja psykologiaan.

Skorpioni haluaa lastensa löytävän piilevät kykynsä ja tukee heitä parhaansa mukaan. Tarkkanäköisyytensä ja intuitiivisuutensa ansoista skorpioni aistii helposti lastensa tunteet ja kykenee samaistumaan heihin.

Salaperäisen ja viileän oloinen skorpioniäiti rakastaa jälkeläisiään suuresti ja pitää heistä hyvää huolta, vaikka hän saattaa näyttää sen oudoilla tavoilla.

Skorpioniäidin kehityskohtia

Vaativa skorpioniäiti ei kestä nähdä lastensa tuhlaavan aikaansa ja kykyjänsä turhuuksiin. Skorpionin on vaikea kunnioittaa lapsensa mielipiteitä, jos ne poikkeavat suuresti hänen omistaan.

Skorpioniäidin tulisi oppia ymmärtämään lastensa näkemyksiä. Skorpioniäiti voi olla kontrolloiva ja suojella lapsiaan liikaa. Heidän kasvaessaan skorpioniäidin pitää hillitä ylihuolehtivaa luonnettaan ja antaa heidän tutkia maailmaa vapaasti.

Skorpioniäidin viileän ja vakuuttavan pinnan alla velloo tunteiden myrsky. Hänen mielialansa voi vaihtua silmänräpäyksessä ja ollessaan pahalla päällä hänen voi olla vaikea osoittaa lapsilleen hellyyttä ja kiintymystään. Skorpioniäiti tarvitsee säännöllisesti aikaa itselleen, jotta hänellä olisi tarvittavaa energiaa lapsilleen.

Kuuluisia skorpioniäitejä

Hillary Clinton, Calista Flockhart, Maggie Gyllenhaal, Ella Kanninen, Demi Moore, Jenni Pääskysaari, Julia Roberts.

Lue kaikki äitihoroskoopit!

Lue myös:

Lapsihoroskooppi: Tällainen lapsesi on luonteeltaan
Perhehoroskooppi – näin tähtimerkit vaikuttavat perhedynamiikkaan
Anoppihoroskooppi – Tällainen on miehesi äidin todellinen luonne
Skorpionin laaja luonnekuvaus

Kommentit

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä