Lapsihoroskooppi: Härkä on kiltti ja tunnollinen jukuripää

Rauhallinen härkälapsi voi vaikuttaa ujolta, mutta oikeastaan hän ei vain halua olla huomion keskipisteenä.

Teksti Jasmin Isberg
Lapsihoroskooppi: Härkä

Härkä 20.4.–20.5.

Härkälapsi vaatii rutkasti kärsivällisyyttä vanhemmiltaan. Hänen kanssaan edetään joko hitaasti ja rauhallisesti tai ei ollenkaan.

Härkävauvalla on poikkeukselliset unenlahjat ja hän viihtyy erinomaisesti sitterissään ilman jatkuvaa viihdyttämistä. Härkälapsi on taiteellinen ja musikaalinen.

Härkä on jo lapsena käytännöllinen ja ikäisekseen kypsä. Hän hakee turvallisuudentunnetta, ja pienet härkälapset kaipaavat voimakkaasti syliin vanhemman halailtavaksi.

Härkä on kiltti, hyväkäytöksinen ja tunnollinen lapsi. Paineen alla, vaikka tullessaan kiusatuksi, hänestä sukeutuu kuitenkin päihittämätön väittelykumppani. Hän ei anna periksi millään, ja tämä näkyy myös hänen kehonkielessään.

Härkälapsi suosii kavereina sisaruksia

Härän puristusote on vahva jo vauvana. Potkiminen, lyöminen ja töniminen viehättävät härkälasta suunnattomasti, vaikka hän onkin muuten luonteeltaan rauhaa rakastava.

Perhekeskeinen härkä leikkii mieluummin sisarustensa kuin muiden lasten kanssa. Jos hän on ainoa lapsi, hän voi kiintyä tiettyyn leikkikaveriin. Musikaalisesti lahjakas härkälapsi kannattaa tutustuttaa musiikin maailmaan jo pienenä.

Lue kaikki lapsihoroskoopit!

Lue myös:

Anoppihoroskooppi – Tällainen on miehesi äidin todellinen luonne
Perhehoroskooppi – näin tähtimerkit vaikuttavat perhedynamiikkaan

Kommentit

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä