Lapsihoroskooppi: Leijona on iloinen esiintyjä

Iloinen ja energinen leijonalapsi pitää huolehtii siitä, ettei hän jää keneltäkään huomaamatta.

Teksti Jasmin Isberg
Lapsihoroskooppi: Leijona

Leijona 23.7.–22.8.

Suurisydäminen leijona on lojaali, luotettava ja hellyttävä lapsi. Hän on ulospäinsuuntautunut kaikkien kaveri, joka leikkisi vaikka koko ajan. Pieni keikari esittelee mielellään värikkäitä vaatteitaan ja uusia lelujaan.

Leijonalapsi nauttii vapaudentunteesta ja raivostuu, jos ei saa tahtoaan läpi. Hän kuitenkin rauhoittuu nopeasti ja on taas pian oma karismaattinen ja eloisa itsensä. Säyseämmät lapset voivat säikähtää draamanhakuista leijonaa.

Itsevarmalta ja hiukan turhamaiselta vaikuttava leijona etsii tosiasiassa jatkuvasti muiden hyväksyntää ja huomiota. Hän on sisimmiltään herkkä ja hänen itsetuntonsa horjuu vastoinkäymisistä.

Leijonalle sopivia harrastuksia tanssi ja teatteri

Leijonalapsi on taipuvainen ylisuorittamiseen ja tarpeettomaan itsekriittisyyteen varsinkin, jos häntä toruu liian ankarasti. Hän tarvitsee vanhemmiltaan jämptiä mutta hienovaraista ohjausta edetessään elämässä.

Leijonalapsi on mielissään, kun hänelle annetaan vastuuta kotona. Leijona on hoivaajaluonne, ja hän pitää erittäin hyvää huolta pikkusisaruksistaan tai lemmikeistä.

Lapsiporukassa leijona on ystävällinen ja antelias, mutta myös toisinaan pomotteleva. Leijonalapselle sopia harrastuksia ovat esimerkiksi partio, tanssi tai teatteri.

Lue kaikki lapsihoroskoopit!

Lue myös:
Anoppihoroskooppi – Tällainen on miehesi äidin todellinen luonne
Perhehoroskooppi – näin tähtimerkit vaikuttavat perhedynamiikkaan

Kommentit

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä