Lapsihoroskooppi: Skorpioni tuntee kaiken syvästi

Skorpionilapsi on varsinainen mysteeri pienoiskoossa. Karismaattisen ja rauhallisen pinnan alla kuohuu ja kohisee.

Teksti Jasmin Isberg
Lapsihoroskooppi: Skorpioni

Skorpioni 23.10.–21.11.

Päättäväinen ja rohkea skorpionilapsi on sosiaalisesti taitava. Hän hurmaa kenet tahansa hypnoottisella olemuksellaan. Lahjakas skorpionilapsi heittäytyy kaikkeen täysillä ja menestyy määrätietoisuutensa ansiosta niissä asioissa, joita päättää kokeilla.

Skorpioneilla on erittäin vahva intuitio ja he tuntuvat jo lapsena lukevan ajatuksesi. Omia tunteitaan ja ajatuksiaan skorpionilapsi sen sijaan piilottelee.

Skorpionin kuoren alla sykkii herkkä sydän. Vahvatahtoisen ja intohimoisen luonteensa takia skorpionilapsi tuntee kaiken syvästi. Vanhempien ja lapsen itsensäkin voi olla vaikeaa ymmärtää tunnekuohuja. Skorpionilapsen kasvattajan tulee olla jämpti ja peräänantamaton.

Skorpionilapsi on kaikki tai ei mitään -tyyppi, joka odottaa samanlaista heittäytymistä kanssaihmisiltään. Skorpioni voi tylsistyessään muuttua manipuloivaksi ja pakkomielteiseksi. On tärkeää, että skorpionilapsella on mahdollisimman paljon stimuloivaa tekemistä.

Kannusta skorpionilasta kilpaurheiluun

Skorpionilapsi rakastaa perhettään yli kaiken ja suhtautuu perheenjäseniinsä suojelevasti. Hän saa uusia tuttavia helposti, mutta valitsee ystävänsä tarkkaan. Skorpionilapselle riittää oma seura. Koska hän on älykäs ikäisekseen, voi samanikäisten lasten seura tuntua hänestä turhauttavalta.

Skorpioni on viehättynyt kaikkeen yliluonnolliseen. Kummitustarinat, rikosmysteerit ja scifi-ilmiöt ovat kiinnostavat häntä. Myös kilpailuhenkiset lajit ja erityisesti vesiurheilu sopivat hänelle.

Lue kaikki lapsihoroskoopit!

Lue myös:
Anoppihoroskooppi – Tällainen on miehesi äidin todellinen luonne
Perhehoroskooppi – näin tähtimerkit vaikuttavat perhedynamiikkaan

Kommentit

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä