Kaksplussan blogiverkoston joulukalenteri vie kohti jouluaattoa — uusi jouluidea joka päivälle!

Kaksplussan verkostobloggaajat julkaisevat päivittäin joulukalenteria. Kokosimme toisen viikon postaukset avuksi ja inspiraatioksi jouluvalmisteluihin.

Teksti Maria Soininen
Kaksplussan blogiverkoston joulukalenterista löytyy jouluisia vinkkejä joka päivälle.

”Kohti joulua” on Kaksplussan blogiverkoston oma joulukalenteri, jonka avulla pääset helposti punaisen lämpöiseen tunnelmaan. Luukkuja avataan aina aattoon 24.12 saakka. Postauksissa valmistellaan joulua yhdessä lasten kanssa, jaetaan lahjavinkkejä, testataan jouluherkkuja ja nautitaan yleisestä joulutunnelmasta! Tässä kooste joulukalenterin toisesta viikosta eli ajalta 8.-14.12:

Luukku 8: Viisi paketointi-ideaa

Joulukalenterin 8. luukussa Saron blogi jakoi viisi erilaista niksiä joululahjojen paketoimiseen. Voisiko tämän vuoden lahjat kääriä ekohenkiseen lahjapaperiin? Entä miltä kuulostaisi taiteltava joulutupa?

Lue myös:

Erikoisimmat lahjatoiveet: teippiä, kalapuikkoja, puoliso…

Luukku 9: Tallin joulujuhla

Laurajohannan blogissa päästään näkemään, millaisia joulujuhlia heppatallilla vietetään.

Luukku 10: Joululauluja

JaninaCharlottan blogissa tunnelmoidaan lähestyvää joulua laulujen merkeissä! Löydätkö postauksesta uusia vinkkejä joulumusiikkiin?

Luukku 11: Tee-se-itse lasihimmeli

Jouluvalmistelut meneillään, mutta koristelu kaipaisi vielä täydennystä? In the little cottage -blogista löydät ohjeet helppoon lasihimmeliin.

Luukku 12: Vinkkejä joulusiivoukseen

Joillekin joulusiivous tarkoittaa kodin puhdistamista yläkomeroista lattialistoihin, toiset pitävät maltillisemmasta joulusiivouksesta. Yhtä kuin -blogin vinkit sopivat kaikenlaisille siivoojatyypeille.

Lue myös: Haluatko, että lapset osallistuvat siivoamiseen? Vältä nämä 6 virhettä

Luukku 13: Jouluinen raakasuklaa

Eat Hoop Love -blogista löytyy resepti raakasuklaan tekemiseen. Ohjeet ovat sen verran helpot, että myös lapsi voi olla mukana suklaatalkoissa.

Luukku 14: Pipari-kuppikakut

Nämä jouluiset kuppikakut ovat MinnaMannan luottoleivonnaisia, ja tuovat mukavaa vaihtelua peruspipareihin ja joulutorttuihin.

Kommentit

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä