Äidin oma päivä -kisan haku on taas käynnissä – voita itsellesi upea hemmottelupäivä ja uusi stailaus!

Kaksplussan Äidin oma päivä -kisaan haetaan taas uusia äitejä! Voit voittaa itsellesi ihanan hemmotteluhetken arjen keskelle: voittaja meikataan, stailataan ja kuvataan tulevaan Kaksplus-lehteen.

Teksti Toimitus
äidin oma päivä -haku

Hei pikkulapsiperheen äiti, nyt sinulla on mahdollisuus hakea mukaan supersuosittuun Äidin oma päivä -kisaan! Kilpailun voittaja pääsee viettämään hemmottelupäivää Otavamedian studiolle, jossa hänet meikataan ja stailataan lehtikuvauksia varten.

Päivästä tehdään juttu Kaksplus-lehteen, ja äiti saa toimituksen valitsemat parhaat kuvat muistoksi myös itselleen. Kuvauksiin ja kuviin saa halutessaan ottaa mukaan myös lapsensa.

Näin haet mukaan Äidin oma päivä -kisaan:

  • Täytä alla oleva lomake huolellisesti.
  • Lisää itsestäsi selkeä ja hyvälaatuinen vaakasuuntainen kuva, jossa kasvot näkyvät hyvin.
  • Muista laittaa hyvälaatuisen kuvan lisäksi perustelu, miksi juuri sinä ansaitsisit Äidin oman päivän!
  • Osallistumisaikaa on torstaihin 2.5.2019 asti.

Huomioi, että perustelut julkaistaan yhdessä kuvan kanssa Kaksplussan sivuilla.

Kaksplus.fin esiraati valitsee äänestykseen pääsevät äidit. Heidän kuvansa ja perustelunsa julkaistaan Kaksplus.fi:ssä. Lukijat voivat äänestää, kenet äideistä he haluavat nähdä lehdessä stailattuna kertomassa oman tarinansa.

Eniten lukijaäänestyksellä ääniä saanut voittaja kuvataan keskiviikkona 15. toukokuuta Otavamedian studiolla Helsingissä. Kisan voittajan upeat kuvat ja haastattelu julkaistaan Kaksplussan numerossa 4/2019, joka ilmestyy 19.6.2019.

Haku: Äidin oma päivä 4/2019

Huom: Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.
    Vastanneiden nimi- ja osoitetietoja voidaan käyttää ja luovuttaa suoramarkkinointitarkoituksiin henkilötietolain mukaisesti. Lisätietoja Otavamedia Oy:n rekisteriselosteesta

Kommentit

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä