Olet raskaana, kaipaatko hemmottelua? Osallistu kisaan!

Kaksplussan Äidin oma päivä -kisa on taas täällä! Tällä kertaa haluamme hemmotella odottavaa äitiä. Tervetuloa osallistumaan: voittaja meikataan, stailataan ja kuvataan tammikuun Kaksplus-lehteen. Hae mukaan!

Teksti Toimitus

Äidin oma päivä -haku on taas käynnissä – tällä kertaa kisa on avoinna odottaville äideille. Osallistu kisaan ja voit päästä Otavamedian studiolle meikattavaksi ja stailattavaksi sekä lehtikuvauksiin.

Päivästä tehdään juttu tammikuun Kaksplus-lehteen, ja äiti saa toimituksen valitsemat parhaat kuvat muistoksi myös itselleen. Voittaja voi myös esittää toiveita stailaukseen. Kuvauksiin ja kuviin saa halutessaan ottaa mukaan myös lapsensa.

Näin haet mukaan Äidin oma päivä -kisaan:

  • Täytä alla oleva lomake huolellisesti.
  • Lisää itsestäsi hyvälaatuinen kuva, jossa kasvot näkyvät hyvin.
  • Muista laittaa kuvan lisäksi perustelu, miksi juuri sinä ansaitsisit Äidin oman päivän!
  • HUOM! Huomioi, että perustelut julkaistaan yhdessä kuvan kanssa Kaksplus.fin sivuilla.

Kisan voittaja valitaan lukijaäänestyksellä Kaksplus.fi:ssä. Kaksplussan esiraati valitsee äänestykseen pääsevät äidit. Heidän kuvansa ja perustelunsa julkaistaan Kaksplus.fi:ssä, ja lukijat voivat äänestää, kenet äideistä he haluavat nähdä lehdessä stailattuna kertomassa oman tarinansa.

Osallistumisaika on 13.11.–20.11. Sen jälkeen toimitus valitsee kisan finalistit, joita voi äänestää täällä Kaksplussan verkossa 21.11.–30.11.

Eniten ääniä saanut voittaja kuvataan 5. päivä joulukuuta Otavamedian studiolla Helsingissä. Kisan voittajan kuvat ja haastattelu julkaistaan Kaksplussan numerossa 1/2019, joka ilmestyy 23.1.2019, sekä Kaksplus.fi:ssä.

HAKU ON PÄÄTTYNYT!

Kommentit

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä