Haluaisitko päästä kokemaan hemmottelupäivän? Hae mukaan Äidin oma päivä -kilpailuun

Kaksplussan Äidin oma päivä -kisa on taas auki. Kaikki pienten lasten äidit, jotka haluavat piristävän uuden tyylin ja hemmotteluhetken arjen keskelle, ovat tervetulleita osallistumaan!

Teksti Toimitus
Kuvat OM-arkisto
äidin oma päivä

Tule mukaan Äidin oma päivä -kisaan ja voit päästä Otavamedian studiolle meikattavaksi ja stailattavaksi sekä lehtikuvauksiin. Päivästä tehdään juttu elokuun Kaksplus-lehteen ja äiti saa toimituksen valitsemat parhaat kuvat muistoksi myös itselleen. Voittaja voi myös esittää toiveita stailaukseen, jos hän haluaa esimerkiksi kokeilla jotain uutta tyyliä. Kuvauksiin ja kuviin saa halutessaan ottaa mukaan myös lapsensa.

Jos innostuit, ilmoittaudu mukaan kisaan! Voit osallistua keskiviikkoon 12.6. mennessä. Osallistu alla olevalla lomakkeella. Muista laittaa hyvälaatuisen kuvan lisäksi perustelu, miksi juuri sinä ansaitsisit Äidin oman päivän!

Voit myös vinkata kisasta ystävällesi, jos uskot, että hän innostuisi tulemaan mukaan. Kaikki pienten lasten äidit, jotka haluavat hetken hemmottelua arkeensa, ovat tervetulleita osallistumaan kisaan.

Näin haet mukaan Äidin oma päivä -kisaan:

  • Täytä alla oleva lomake huolellisesti.
  • Lisää itsestäsi selkeä ja hyvälaatuinen vaakasuuntainen kuva, jossa kasvot näkyvät hyvin.
  • Muista laittaa hyvälaatuisen kuvan lisäksi perustelu, miksi juuri sinä ansaitsisit Äidin oman päivän!
  • Osallistumisaikaa on keskiviikkoon 12.6.2019 asti.

Kisan voittaja valitaan lukijaäänestyksellä Kaksplus.fi:ssä. Kaksplussan esiraati valitsee äänestykseen pääsevät äidit. Heidän kuvansa ja perustelunsa julkaistaan Kaksplus.fi:ssä, ja lukijat voivat äänestää, kenet äideistä he haluavat nähdä lehdessä stailattuna kertomassa oman tarinansa.

Eniten ääniä saanut voittaja kuvataan keskiviikkona 26. kesäkuuta Otavamedian studiolla Helsingissä. Tämän kisan voittajan upeat kuvat nähdään Kaksplussan numerossa 5, joka ilmestyy 21.8.

Haku: Äidin oma päivä 5/2019

Huom: Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.
    Vastanneiden nimi- ja osoitetietoja voidaan käyttää ja luovuttaa suoramarkkinointitarkoituksiin henkilötietolain mukaisesti. Lisätietoja Otavamedia Oy:n rekisteriselosteesta

Kommentit

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä