Kahden lapsen äiti Maria, 34, Tampere

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

”Olen 34-vuotias lähihoitaja Tampereelta. Teen vuorotyötä kehitysvammaisten parissa. Perheeseeni kuuluu mieheni lisäksi 1.5 vuotias tytär ja 3.5 vuotias esikoispoika. Olin lasten kanssa pitkään kotona. Ne olivat kolme ihanaa ja vaiherikasta vuotta. Vanhojen työkavereiden vauhdittamana palasin työelämään viime kesänä. Kesäpestiksi tarkoitettu työ vaihtuikin äitiysloman sijaisuuteen ja sillä tiellä ollaan. Lapset aloittivat samalla päivähoidon.

Hyvän tukiverkoston avulla arki on lähtenyt rullaamaan hienosti. Niin paljon kuin elämästäni tällä hetkellä pidänkin, on arki välillä raskasta. Vuorotyö verottaa, ja mies on yrittäjä. Lasten hoitopäiviä, viemisiä ja tuomisia joutuu paljon miettimään. Parisuhteelle pitäisi myös löytyä aikaa. Voisikin sanoa, että elän tällä hetkellä hyvin epäitsekästä aikaa. Omien asioiden tekeminen ja omasta hyvinvoinnistä huolehtiminen ovat melko etäisiä ajatuksia.

Sen verran olen kuitenkin tsempannut, että olen pudottanut painoa liki 20 kg lasten saamisen jälkeen. Urakka on ollut pitkä ja välillä tie takkuinen. Tässä kuitenkin ollaan! Oma hemmottelupäivä olisikin melkoinen kruunaus tälle urakalle. Lisäksi pääsisin yksin reissuun! Tätä ei ole tapahtunut pitkään aikaan, jos ei kauppareissuja lasketa. Taitaa olla monen äidin ”vakiopulma” tämä :)”

Palaa äänestykseen!

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu
Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Suomen kattavin vanhemmuusmedia: hyötytietoa vanhemmuudesta, perheblogeja ja suosittu keskustelufoorumi. Tervetuloa viihtymään!

Seuraa
meitä: