TEKSTI woodwing
KUVAT iStock

Kerro, mitkä lapsuusmuistot laitat talteen?

Mitä olette säästäneet lapseltanne muistoksi? Lähettäkää kuva tai kertomus tavarasta tai tavaroista, joita teillä on tallessa.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Montako laatikkoa lapsuusmuistot saavat viedä? Minä kuvittelin pääseväni äitiyspakkauksella, mutta se on nyt täynnä ja lapsi on vasta 12-vuotias. Suloisin vauvamekko, Kärpät-tutti, minikokoiset Converset, ensimmäinen piirretty pääjalkainen… maitohampaita! Ihme, ettei laatikko täyttynyt jo aikaisemmin.

Nykyään pulmana on, että lapsikin osaa jo vaatia: äiti, tämän mä haluan säästää, ja tämän ja tämän! Toki itsekin hellyn turhan usein, varsinkin lempeäkatseisten pehmolelujen kanssa.

Nyt olen kuitenkin päättänyt, että pidämme syyssiivouksen myös lapsuusmuistoille. Jokainen vuosi saa jäädä laatikkoon maksimissaan kolmena muistoesineenä. Tuntuuko kohtuulliselta?

Kertokaa kuvan kanssa tai ilman, mitä te olette säästäneet, vai oletteko säästäneet mitään? Julkaisemme lähetetyistä muistoita  oman jutun myöhemmin.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu
Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Suomen kattavin vanhemmuusmedia: hyötytietoa vanhemmuudesta, perheblogeja ja suosittu keskustelufoorumi. Tervetuloa viihtymään!

Seuraa
meitä: