Tässä he ovat! Äidin oma päivä -finalistit esittelyssä – lue äitien tositarinat ja äänestä omaa suosikkiasi

Teksti Toimitus

Äänestä omaa suosikkiasi tai suosikkejasi Äidin oma päivä -kisan voittajaksi! Äänestyksen voittaja pääsee viettämään äidin omaa päivää maaliskuussa Otavamedian studiolle, jossa hänet meikataan ja stailataan lehtikuvauksiin. Voittajasta tehdään samalla juttu huhtikuun Kaksplus-lehteen.  Äänestys on nyt päättynyt – voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Lue äidin tarina, klikkaa Äänestä-nappia, rullaa alas ja lähetä äänesi!

Lue äidin tarina klikkaamalla kuvaa, ja äänestä omaa suosikkiasi:

 

Kommentit

7 kommenttia
Avatar

Samaa mieltä kanssasi! Tälläisen päivän kuuluu mennä jollekin joka ei muuten pääse esim kampaajalle (raha-tilanne), ja joka ei muuten pääse minnekään. Toisilla ei ole ketään apuna .

Avatar

Jenna ansaitsee ehdottomasti Oman äidin päivän.Hänet on siunattu näillä lapsilla ja hän tosiaankin tekee kaiken heidän eteensä,itsensä unohtaen,mutta suurella rakkaudella <3

Avatar

Tanja 28 ansaitsee ääneni ❤️ ihanaa hemmottelua odottajalle jolla jo kolme pientä kotona.

Avatar

Tanja koska hän eniten hemmottelua vailla ? osalla jo aivan fressi-look! Äidin oma aika sellaiselle joka ottaa sen täysin omana aikana ♡

Avatar

Mira, 32v. ansaitsee hemmottelupäivän,jotta jaksaa iloita pienen pojan kanssa arjen iloista ja itselleen omaa aikaa hetkeksi. Voimia itsestään huolehtimiseen ja siten muutkin voivat hyvin.

Avatar

Hemmottelupäivän anansaitsee ehdottomasti 8 lapsen äiti,Minna. Suurperheen äitinä ja omaishoitajana varmasti kaikki aika, energia ja raha menee niitä tärkeimpiä varten ja osaa varmasti arvostaa uutta lookia, omasta ajasta puhumattakaan <3

Avatar

Kaikki ansaitsisivat parempaa, jokainen suomalainen itse asiassa, aitoja työpaikkoja, kunnollista toimeentuloa, vahvaa perusturvaa ja vahvojan julkisen terveydenhoidon palveluja, joihin olisi rahaa.
Äänestin Jennaa, hän kasvattaa, vahvoja suomalaisia naisia, joten ansaitsee hemmottelua. Muuten en tällaista kilpailu-asetelmaa, pidä oikein kivana. Äidit yrittävät toki parhaansa, mutta eikö sen hyvinvoinnin, pitäisi jo perustuslakienkin mukaan, kuulua jokaiselle suomalaiselle. Olisi kiva, jos Suomikin olisi moderni oikeusvaltio, mitä se ei nyt, kaikesta päätellen ole.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä