Lifestyle 28.6.2016
TEKSTI Christina Boman
KUVAT Kristen Reeves/Instagram

Tällaisia Disney-prinsessat olisivat äiteinä – katso suloiset kuvat!

Disney-prinsessat on totuttu näkemään suurten rakkaustarinoiden tähtinä. Nyt yhdysvaltalainen äiti ja taiteilija Kristen Reeves on kuvittanut prinsessojen elämän loppusuudelmien jälkeen ja muuttanut rakastetut Disney-prinsessat ihastuttaviksi äitihahmoiksi.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Tähkäpää – seikkailujen puolestapuhuja

Prinsessa Tähkäpää vietti nuoruutensa korkeaan torniin lukittuna, kun itsekäs Gothel halusi hyötyä häneen kullankeltaisista kutreistaan, joilla oli parantavia taikavoimia. Tähkäpää haaveili päivät pitkät ulkomaailman seikkailuista ja vapautuessaan nauttikin luonnon ihmeistä täysin rinnoin. Siksi Tähkäpää haluaa tarjota lapsilleen avaran maailman ja uskomattomia seikkailuja ja elämyksiä. Tiukan paikan tullen Tähkäpää ottaa lapsensa kutriensa suojaan – vaan onpa äidin suortuvilla myös hauska leikitelläkin.

Lue myös: 4-vuotias ja prinsessan syntymäpäiväjuhlat

Tyrskyjen tytär – ja äiti, Ariel

Pieni merenneito Ariel haaveili elämästä maan päällä ihmisenä. Yhdessä Pärsky-ystävänsä kanssa hän tutki ihmisten elämää ja keräili ihmisille kuuluvia esineitä. Arielin toive toteutui lopulta hänen rakastuttuaan prinssi Erikiin: merten kuningas ja Arielin isä Triton muutti hurjan seikkailun päätteeksi Arielin ihmiseksi.

Erik ja Ariel muuttivat meren rannalle, ja heidän lapsensa saavat kasvaa meren tyrskyissä leikkien ja hiekkalinnoja rakentaen. Yhdessä he tutkivat merten aarteita, ja Ariel kertoo huimia tarinoita vedenalaisesta valtakunnasta. Jonain päivänä pienet merenneidot pääsevät polskimaan itsekin – vielä kuitenkin tarvitaan vähintäänkin kellukkeet.

Lue myös: Testaa mikä eläinemo olet!

Arjesta iloitseva Jasmine

Hovin ylelliseen elämään kyllästynyt ja läheisen kylän köyhään kasvattiin rakastunut prinsessa Jasmine opettaa lapsensa arvostamaan arjen pieniä ihanuuksia. Perheen pienin on saanut kavereita myös eläinmaailman karvaturreista, kuten hurjan lempeästä tiikeri Rahajista ja Abu-apinasta. Jasminen ja Aladdinin suloinen lapsi on perinyt äitinsä suuret mantelinmuotoiset silmät.

Lue myös: Millainen kasvattaja olet

Iltasatujen ystävä Belle

Tuosta suloisesta tuhisijasta on pikkumonsteri kaukana! Lempeänä äitinä tunnettu Belle opettaa lapsiaan tutkailemaan ympärillään olevien ihmisten sisäistä kauneutta. Lukutoukkana tunnettu kaunotar lukee myös paljon satuja lapsilleen. Lasten isoisä, keksijä Maurice puolestaan viihdyttää pikkuväkeä kehittelemällä mitä kummallisempia leikkikaluja ja majaviritelmiä.

Lue myös: Prinsessa Charlotte tuotiin ristiäisiin aidoissa retrovaunuissa

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu
Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Suomen kattavin vanhemmuusmedia: hyötytietoa vanhemmuudesta, perheblogeja ja suosittu keskustelufoorumi. Tervetuloa viihtymään!

Seuraa
meitä: