Vapaa-aika 25.7.2016
TEKSTI Otso Karhu
KUVAT iStock

Kaksplus suosittelee: Lapsiystävälliset ravintolat ja kahvilat Suomessa

Kaksplus listasi lapsiystävälliset ravintolat ja kahvilat Helsingissä, Turussa, Tampereella ja Lahdessa. Tässä kattavat ja valikoidut oppaat lapsiperheille!

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Etsitkö ravintolaa tai kahvilaa, missä viihtyvät sekä sinä että lapsi? Kaksplussan oppaat eri kaupunkien lapsiystävällisiin ravintoloihin ja kahviloihin auttavat vanhempia löytämään paikan, mistä löytyy syöttötuoleja, tilaa lastenvaunuille, lasten annoksia ja hoitohuone.

Myös ilmapiiri on tärkeä ravintolan valinnassa. Lapsiystävällinen ravintola ei katso pahalla väsynyttä äitiä, eikä hätkähdä itkevästä lapsesta. Apua saa tavaroiden kantamisessa tai tuttipullojen lämmittämisessä, ja lapselle on tarjolla leluja ja pelejä.

Alta löydät lapsiystävällisten ravintoloiden ja kahviloiden oppaat Helsingistä, Turusta, Tampereelta ja Lahdesta. Voit myös ehdottaa lisäyksiä listaan kertomalla sen oppaiden lopussa olevaan kommenttipalstaan.Lapsiystävällinen ravintola Helsinki Kaksplus

Lapsiystävälliset ravintolat ja kahvilat Helsingissä

 

 

 

Lapsiystävällinen ravintola Turku Kaksplus

Lapsiystävälliset ravintolat ja kahvilat Turussa

 

 

 

 

Lapsiystävällinen ravintola Tampere Kaksplus

Lapsiystävälliset ravintolat ja kahvilat Tampereella

 

 

 

 

Lapsiystävällinen ravintola Lahti Kaksplus

Lapsiystävälliset ravintolat ja kahvilat Lahdessa

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu
Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Suomen kattavin vanhemmuusmedia: hyötytietoa vanhemmuudesta, perheblogeja ja suosittu keskustelufoorumi. Tervetuloa viihtymään!

Seuraa
meitä: