10 varmaa joululahjavinkkiä vauvasta eskarilaiseen

Joululahjojen keksiminen lapsille ei aina ole ihan helppoa. Kaksplus kokosi 10 lahjavinkkiä, joista löytyy takuuvarmat suosikit niin vauvalle, taaperolle kuin eskarilaisellekin.

Teksti Maria Mäkelä
joululuhja

Joululahjavinkit 0–1-vuotiaille

1. Vauvapulkka vie lumiretkille

Suomessa valmistettu vauvapulkka on turvallinen ja mukava pienellekin matkaajalle. Pulkassa on vetonaru ja turvavyö. 24,95 e, Plastex.

plastex-vauvapulkka

2. Kaikkein pehmein unikaveripentikpupu

Unikaverin pitää olla pehmeä, turvallinen ja halittava. Vaatimukset täyttyvät Halipupussa, joka on helppo rakastaa ruttuun. 10 e, Pentik.

3. Palikat paikoilleenjukka-askare

Klassinen puinen Jukka Askare -laatikko auttaa lasta hahmottamaan erilaisia muotoja ja kehittää käden motoriikkaa. 47 e, Juho Jussila.

Joululahjavinkit 2–4-vuotiaille

4. Ikioma reppu kerhoon tai päiväkotiinskiphop-zoo-little-kid-back

Pesukarhu on Skip Hop -reppuperheen uusin tulokas. Tilavassa repussa on lämpöeristetty tasku eväille ja pehmustetut, säädettävät olkahihnat käyttömukavuuden takaamiseksi. 26,90 e, Tohvelisankari.fi.

5. Ihanaa onhan ratsastaa!jukka-hevonen

Kotimainen Jukka-keinuhevonen ilahduttaa sekä pientä ratsastajaa että sisustusklassikoista pitävää aikuista. Vankkatekoista puuhevosta saa monissa eri väreissä. 170 e, Juho Jussila.

6. Tuttu peli pienten iloksijunior-kimble

Jo kolmevuotias jaksaa keskittyä Junior Kimbleen, sillä numeroiden sijaan siinä liikutaan eteenpäin värien perusteella. Peli on myös perinteistä Kimbleä nopeatempoisempi. 14,90 e, Tactic.

Joululahjavinkit 5–6-vuotiaille

7. Kirjasuosikit etsivinätatu-ja-patu-1

Tatu ja Patu eivät petä koskaan. Tällä kertaa omaperäinen Outolan kaksikko ratkoo salaperäisen Puolittajan arvoitusta uskottavasti kuvitetussa etsivätarinassa. Tatu ja Patu etsivinä. Tapaus Puolittaja. 19,95 e, Otava.

Lue myös: Joulun parhaat kirjalahjat lapselle

8. Lautapeli vie vieraalle mantereelleafrikantahti

Afrikan tähti on säilyttänyt suosionsa vuosikymmenestä toiseen. Aarteiden etsiminen ja väijyvien rosvojen vältteleminen tuovat sopivaa jännitystä joulunpyhiin. 15,90 e, Martinex.

9. Menopeli ulkoleikkeihinlumipotkulauta

Kaikki eivät malta loikoilla joulunpyhiä lukien tai pelaillen. Kevyt ja kokoontaitettava Stiga Snow Kick -lumipotkulauta sopii lahjaksi vauhtiveikolle. 29,90 e, Stiga.

Tämä lahjavinkki sopii kaikille!

10. Joulupukin parhaat laulutmauri-kunnas

Joululauluja ei tarvitse osata ulkoa, sillä Mauri Kunnaksen Joulupukin soiva laulukirja soittaa yli 40 tuttua veisua napin painalluksella. Hauskasti kuvitetussa kirjassa on laulujen sanat, melodia, soinnut ja säestys. 19,95 e, Otava.

Lue myös:
Näin teet ihanan perhejoulun: Kaksplus-bloggaajien vinkit
Uhkaako joulustressi? Lue 15 vinkkiä leppoisaan joulun odotukseen

Kommentit

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä