Helposti kivaa arkeen – bloggaajien 7 ideaa ulkoiluun

Kaksplussan blogiverkoston bloggaajat toteuttivat postaussarjan "helposti kivaa arkeen". Kokosimme bloggaajien vinkit helppoihin ja ilmaisiin ulkoilupuuhiin ja retkiin!

Teksti Toimitus
Helposti kivaa arkeen

Helposti kivaa arkeenKirjastossa on aina kivaa

Kirjastossa vierähtää helposti tunti jos toinenkin. Monissa kirjastoissa järjestetään myös esimerkiksi satutunteja lapsille. Lue Hulivilini-blogista, miten Maarian ja Vilkun kirjastoreissu ei mennyt ihan niin kuin Strömsössä…

 

 

Helposti kivaa arkeenTestaukseen lähiseudun leikkipuistot

Käyttekö aina samassa leikkipuistossa? Ottakaa projektiksi tutkia lähiseudun kaikki leikkipuistot! Lasten mielestä leikkipuistossa on yhtä kivaa kuin maksullisessa huvipuistossa. Katso, mitä Yksinhuoltajaäidiksi 2011 -blogin Heidin Leevi puuhasi leikkipuistoretkellä.

 

Helposti kivaa arkeenAvoimesta päiväkodista seuraa äidillekin

Snow one like you -blogin Klara ja lapset ovat ihastuneet avoimen päiväkodin monipuoliseen toimintaan. Katso, mitä kaikkea avoimessa leikkitilassa voi puuhata!

 

Helposti kivaa arkeenJos metsään haluat mennä nyt

Metsässä on lapselle ihmeteltävää kaikkina vuodenaikoina. Big Mama’s -blogin Laura ja Jimi käyvät metsäretkillä lähes viikoittain – lue, mikä taaperoa metsässä kiinnostaa!

 

Helposti kivaa arkeenPienet kädet multaan

Ota lapsi mukaan pihapuuhiin, niin huomaat, että pienestäkin taaperosta voi oikeasti olla iso apu! Miia kertoo Miia Metso -blogissa, mitä kaikkea 2-vuotias Ruu ja äiti puuhaavat pihalla.

 

Helposti kivaa arkeenLiinaillen retkelle

Mutsi on MäSä -blogin Katilla on jopa 15 erilaista kantoliinaa eri tilanteisiin. Kati on hurahtanut liinailuun – lue hänen kokemuksensa liinailusta Ässän, 2 v, kanssa.

 

Helposti kivaa arkeenVuohia silittelemään

Kotieläinpihoja löytyy varmasti joka kaupungista, ja varsinkin kaupunkilaislapsille on kiva elämys päästä rapsuttelemaan eläimiä. Lue Marian Love beyond words -blogista, mikä on hänen ja Lilianin mielestä paras paikka ihanien eläinten tapaamiseen!

 

Lue myös:

Kommentit

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä