Minun tarinani 19.10.2014
TEKSTI Kaisa Pyykkö

Näin syntyy menestyvä äitiysblogi!

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Onko sinulla äitiysblogi tai houkuttelisiko bloggaaminen? Vuoden inspiroivimmaksi perheblogiksi valitun Kiljuva Pikkunälkä -blogin kirjoittaja Demi Aulos paljasti viisi vinkkiä, joiden avulla teet menestyvän äitiysblogin!

1. Teksti.

Teksti saa toki olla puhekielistä tai murteella, mutta oikeinkirjoitus on hyvä hallita. Persoonallisuus ja värikkyys, epätavalliset sanavalinnat ja oma tyyli takaavat mielenkiintoisen tekstin.

2. Kuvat.

Toinen blogin pääpilareista. Järkkäri ei ole pakollinen hankinta heti aloittelijalle, tärkeämpää on muut asiat: ei liikaa kuvia samasta aiheesta, kuvissa hyvä valotus ja rajaukset.

3. Verkosto.

Tee blogille Facebook-sivut sekä Bloglovin’- ja Blogilista-tunnukset. Näin blogin seuraaminen on helpompaa. Myös muita some-kanavia kannattaa käyttää oman mielenkiinnon mukaan, esimerkiksi Instagram, Twitter, ask.fm, Pinterest…

4. Vuorovaikutus.

Postaukset kannattaa tehdä samastuttaviksi, sellaisiksi, joihin lukijan on helppo tarttua. Kannattaa kysellä mielipiteitä. Kommentteihin vastaaminen on myös tärkeää.

5. Mielenkiintoisuus.

Kauppareissustakin voi saada raavittua kasaan mielenkiintoisen postauksen. Kannattaa kuitenkin pitää blogi siistinä, ei vuodattaa ihan jokaista kaatunutta maitotölkkiä tai muita arjen ongelmia sinne. Mielenkiintoisimmat postaukset syntyvät usein henkilökohtaisista, mahdollisesti jopa kipeistä aiheista.

Vinkit antoi Kaksplussan bloggaaja, Demi Aulos. Demin blogia voi käydä lukemassa osoitteessa: www.kaksplus.fi/kiljuvapikkunalka

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu
Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (0)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Suomen kattavin vanhemmuusmedia: hyötytietoa vanhemmuudesta, perheblogeja ja suosittu keskustelufoorumi. Tervetuloa viihtymään!

Seuraa
meitä: