Minun tarinani 5.8.2015
TEKSTI Mervi Alatalo
KUVAT NIclas Mäkelä

Suosikkibloggaaja Demi Aulos: ”Luulin, että yksi lapsi riittäisi Ilkallekin”

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Suosikkibloggaaja Demi Aulos suunnittelee häitä ja yksilapsista elämää. Mutta mitä sanoo Ile?

Kaikki sanoivat Demi Aulokselle, että älä pilaa elämääsi ja ihan varmasti Ile jättää sinut. Demi tiesi itsekin, ettei teinivanhempien parisuhteella ole järin kannustava ennuste.

Mutta kun Ile pari viikkoa positiivisen raskaustestin jälkeen laittoi baarista viestin, jossa luki ”Pidetään se” ja kun poikaystävä vielä seuraavana aamuna oli samaa mieltä, Demi päätti uskoa, että elämä kantaa. Olihan heitä nyt kaksi vastustamassa sukulaisten ärsyttävää päivittelyä.

– Silti odotin koko ajan, että milloin Ile pelästyy ja hilpaisee menemään.

– Mihin minä olisi lähtenyt?

– No, vaikka mökillesi.

Demi pelkäsi lähtöä koko Viiman vauvavuoden. Vauva oli ihana mutta imi voimat, ja muutenkin elämä oli mullistunut niin monella tavalla, että tuoreet vanhemmat päätyivät riitelemään paljon.

Kumpikin muutti ensimmäistä kertaa pois kotoa, kun Viima oli kuukauden ikäinen. Ile meni ensimmäisiin palkkatöihin. Samaan aikaan piti opetella hoitamaan vauvaa, siivoamaan, tiskaamaan ja olemaan muutenkin aikuisiksi.

Ile osallistui vauvanhoitoon, vaihtoi vaippoja ja työnsi vaunuja, muttei tuntunut saavan kontaktia pieneen ihmiseen. Sen sijaan hän istui kotona ollessaan sohvalla ja joko katsoi telkkaria tai pelasi Xboxia.

– Minulla ei ole vauvavuodesta hirveän ruusuisia muistoja. Flaidasimme. Ja minä olin varma, että kohta Ile lähtee.

Lue koko juttu elokuun Kaksplussasta!

001KP0815_JPG

Tilaa Kaksplus kotiisi täältä.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu
Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (0)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Suomen kattavin vanhemmuusmedia: hyötytietoa vanhemmuudesta, perheblogeja ja suosittu keskustelufoorumi. Tervetuloa viihtymään!

Seuraa
meitä: