Minun tarinani 28.12.2016

Täydellinen synnytys, dramaattinen ero ja imetyksen kutistamat rinnat – vuoden 2016 luetuimmat blogipostaukset

Suuret elämänmuutokset kiinnostivat Kaksplussan blogeissa eniten vuonna 2016, mutta luetuimpien postausten joukkoon mahtui myös välähdyksiä tavallisesta arjesta. Muistele mennyttä vuotta näiden suosikkien parissa!

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Miia MetsoMiia Metso

Tv-sarja Toisenlaisissa äideissä ja Kaksplus-lehdenkin sivuilla esiintyneen bloggaajan sydämenasia on kiintymyssuhdevanhemmuus. Miian esikoisen synnytys jouduttiin käynnistämään, mutta kuopuksen synnytys sujui kuin oppikirjoissa. Tästä kertova postaus nousi blogin suosituimmaksi vuonna 2016.

Täydellinen synnytys – mitä täällä oikein tapahtui

Poikien äitiPoikien äiti

Neljän pojan äiti ja huippusuositun Poikien äidit -FB-ryhmän perustanut Jonna-Emilia arvostaa kaikenlaisia perheitä ja toivoo samaa kohtelua myös omalle perheelleen. Hänen suosituin postauksensa käsittelee möläytyksiä, joita vanhempi joutuu kuulemaan, kun perheeseen syntyy pelkkiä poikia.

Älä sano näitä asioita monen pojan äidille

Lue myös:
”Villien poikien äitinä saa kuraa niskaan”
Poikien äidit -ryhmän perustaja kertoo: ”Näin FB-ryhmästä tuli some-ilmiö”

Mari ValosaariMari Valosaari

Fitnesstähtenä uraa luonut Mari Valosaari kirjoittaa terveellisten elämäntapojen ja perhe-elämän yhdistämisestä. Marin ja laulaja Jontte Valosaaren perheeseen kuuluu kaksi lasta. Blogin suosituin postaus oli yllättäen Jonten kirjoittama ja paljasti kuopuksen syntyneen keväällä 2016.

Jontte tässä moi: Vauva on syntynyt!

Baby BearBaby Bear

Suositun Xenia’s Day -lifestylebloginsa ohella Xenia Andersson kirjoittaa blogia, jossa kertoo elämästään pienen lapsen äidin näkökulmasta. Vuoden luetuimmassa ja valtavasti palautetta saaneessa postauksessa Xenia paljasti kärsivänsä hormonitoiminnan häiriöistä, jotka vaikeuttavat raskaaksi tulemista.

Hormonitoiminnan häiriöt

Hedelmistään puu tunnetaanHedelmistään puu tunnetaan

Turkulaisen Eveliinan blogissa keskitytään paitsi taaperoikäisiin lapsiin, myös parikymppisen sinkkunaisen elämänvaiheisiin. Yllättäen yksinhuoltajaksi jääneen Eveliinan luetuin postaus käsitteli parisuhteen päättymistä.

Kulissit kaatuu

Frutti Di MutsiFrutti di Mutsi

Kahden lapsen äidin Sofian suurimpia intohimoja ovat ruoanlaitto, leivonta ja käsityöt, joihin liittyviä reseptejä ja ohjeita hän jakaa innokkaasti. Vuonna 2016 lukijoita kiinnosti eniten juttu persoonallisesta sisustustarrasta, joka on ihanasti toteutettu omien lasten syntymäajoista.

Ihanin sisustustarra ikinä!

Meriannen mielessäMeriannen mielessä

Englannissa brittimiehensä kanssa asuva Maiju kertoo avoimesti elämästään uusperheen ja cp-vammaisen Elsan sekä Anna-vauvan äitinä. Blogin luetuin postaus käsitteli Elsan joutumista teholle.

Elsa on hengityslaitteessa teho-osastolla

Munakoisoni ja minäMunakoisoni ja minä

Nelivuotiaan lapsen äiti Jasmin ruotii niin yhteiskuntaa, perhe-elämää kuin äitiyttäkin turhia kaunistelematta. Vuoden suosituin postaus näytti kuvien kera, mitä rinnoille tapahtuu reippaan painonpudotuksen ja imetyksen seurauksena.

Sensuroimaton matka G-kupista A-kuppiin

Operaatio ÄitiOperaatio Äiti

Rankan menneisyyden kanssa paininut Anette löytää iloa elämäänsä kahdesta lapsestaan Elsasta ja Topista, lastenvaatteista ja kirjoittamisesta. Parikuiseen Elsa-vauvaan rajuna iskenyt RS-virus herätti lukijoissa erityisen paljon kiinnostusta.

RS-virus varoitus!

KotitalouskriisiMaria Nordin

Maria Nordin avaa blogissaan ekologisia elämäntapavalintoja, pui lapsiperheen arkea ja antaa vinkkejä gluteenittomaan ruokavalioon. Vuoden suosituin bloggaus käsitteli viljan vaikutuksia terveyteen.

Vilja on kallis myrkky

Amalian harvinainen sairausAmalia harvinainen sairaus

Johannan blogissa käsitellään sekä tavallista perhearkea että elämää harvinaista Sturge-Weberin oireyhtymää sairastavan Amalian kanssa. Amalian ihoa peittäviä tuliluomia on vaalennettu pitkään laserhoidoin, ja tuloksista kirjoitettu postaus nousi blogin luetuimmaksi vuonna 2016.

Laserhoidon tulokset seitsemännen hoitokerran jälkeen

Lue myös: Vuoden 2015 suosituimmat postaukset

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu
Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (0)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Suomen kattavin vanhemmuusmedia: hyötytietoa vanhemmuudesta, perheblogeja ja suosittu keskustelufoorumi. Tervetuloa viihtymään!

Seuraa
meitä: