Oman yrityksen perustanut Mia Ehrnrooth: ”Äitikin tarvitsee lepoa” – Katso video!

Vuoden ikäisen Filip-pojan äiti Mia Ehrnrooth vastasi Kaksplussan esittämiin väitteisiin äitiydestä. Katso valloittava video!

Teksti Kia Toivanen
Mia Ehrnrooth
Mian toimistolla viihtyy myös vuoden ikäinen Filip-poika.

Voiko nainen saada kaiken: uran, perheen ja onnellisen parisuhteen?

Uuden muotialan yrityksen vauvavuoden aikana perustaneen Mia Ehrnroothin mielestä voi. Mutta aivan yksinkertaista se ei ole.

”Ostan paljon valmisruokaa, sillä se on käytännöllistä”

Kun Mian ja hänen puolisonsa Joel Roosin esikoispoika Filip syntyi tammikuussa 2018, ei Mia jäänyt äitiyslomalle vaan jatkoi määrätietoisesti yrityksensä rakentamista.

Mia on kulkenut työtapaamisissa vauva kainalossa ja tavannut sijoittajia Lontoossa vauvan ollessa vain kuukauden vanha. Montaa muuta vauhdikas tahti voisi hirvittää, mutta Mia kertoo äitiyden kehittäneen häntä myös yrittäjänä.

Nopeaa tahtia Mia osasi myös odottaa jo ennen lapsen syntymää: Mia totesi Kaksplussalle odotusaikanaan, että äidin elämässä pitää olla vauvan ohella myös muita kiinnostavia asioita, kuten mielekkäitä työprojekteja.

Joissakin muissa asioissa sen sijaan voi Mian mielestä hieman joustaa: kotona syödään välillä valmisruokia, sillä Mia ei halua ottaa ruoanlaitosta liikaa stressiä. Myös oma aika on tärkeää, ja Mia suuntaa ryhmätreeneihin salille kolmesti viikossa.

– Välillä äitikin tarvitsee kuitenkin vain lepoa, Mia myöntää.

Kysyimme Mialta äitiydestä väitteitä, joihin hän vastasi sekä ennen Filipin syntymää että nyt, kun Filip on vuoden ikäinen taapero.

 

Miten Mia suhtautuu imetykseen, omaan aikaan ja lapsen kanssa leikkimiseen nyt, kun äitiyttä on takana ensimmäinen vuosi?

Katso video!

Kommentit

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä