Parisuhde 16.6.2013
TEKSTI Toimitus
KUVAT Kristiina Kurronen / SKOY

Parisuhde raskauden aikana

Osa parisuhteista pysyy ennallaan, osa paranee tai huononee odotusaikana. Muutos voi olla väliaikainen tai pysyvä, ja se oikeastaan paljastaa perustan, jolle perhettä on ryhdytty rakentamaan.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Osa parisuhteista pysyy ennallaan, osa paranee tai huononee odotusaikana. Muutos voi olla väliaikainen tai pysyvä, ja se oikeastaan paljastaa perustan, jolle perhettä on ryhdytty rakentamaan. Vaikka vauva muuttaa paljon, hän onnistuu harvoin korjaamaan huonoa tai pilaamaan hyvää suhdetta.

Jo uskaltautuminen yhteiseen projektiin yleensä kiinteyttää suhdetta, koska useimmille se tarkoittaa halua sitoutua toiseen entistä syvemmin. Monet saavat virtaa yhteisestä suunnittelusta ja asiasta, uudesta ihmisestä, jonka rakennusaineet ovat kummastakin.

Todellinen syy suhteen huononemiseen ei ole juuri koskaan odotus tai vauva, vaan isän ja äidin oma henkinen perustilanne. Jos aikuisella ei ole halua tai kykyä kasvaa uudessa vaiheessa, pelot ja pahat olot voivat johtaa kriiseihin, jotka ravistelevat suhdetta kunnolla. Toiset kriisi vie uuden, yhteisen tien alkuun, toiset erilleen omille poluilleen.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu
Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Suomen kattavin vanhemmuusmedia: hyötytietoa vanhemmuudesta, perheblogeja ja suosittu keskustelufoorumi. Tervetuloa viihtymään!

Seuraa
meitä: